Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

op welke site s kan je abercrombie kleren kopen ? binnen nederland . belgie mag eventueel nog

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Abercrombie & Fitch is moeilijk te vinden in Nederland maar je kan kledingswaren online bestellen
Abercrombie & Fitch site's:
http://www.abercrombie.com
http://www.abercrombiekids.com
http://www.hollisterco.com

Deze sites zenden ook wel kleding naar Nederland

Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Die zijn er niet, althans geen officiële. Je bent dus niet zeker van het feit dat je origineel A&F koopt en geen imitaties.
De enige officiële Europese A&F webshop is: www.abercrombie.com
Bij het online bestellen van dit merk, moet je altijd even opletten.

Het betreft een Europese webshop en kleding wordt verzonden vanuit het distributiecentrum van TNT Fashion in Roosendaal. Verzendkosten, ook binnen Nederland, bedragen 10 euro. Wil je de kleding de volgende dag ontvangen, dan betaal je 20 euro porto.
Als je een artikel terugstuurt, rekenen ze 9 euro voor deze service. In Nederland kennen we de wet “koop op afstand”. Hierin is gesteld dat een consument een online besteld artikel mag retourneren (uitzonderingen daargelaten: onder bepaalde voorwaarden; hier valt het kopen van een standaard kledingstuk etc niet onder) en het volledige aankoopbedrag terug mag eisen (porto evt wel eigen rekening).
A&F kan kennelijk een retourbeleid hanteren dat afwijkt van deze regels.

Online zijn verschillende shops die A&F aanbieden (google even op de naam) en er professioneel uitzien (zelfs met naam Abercromby in de URL), maar let hierbij op het taalgebruik. Veelal betreffen het sites uit het buitenland die vertaald zijn. Zo denk je zaken te doen met een Nederlands bedrijf (dus te maken hebt met de wet Koop op afstand) , hetgeen niet altijd het geval is. Zoek daarom de adresgegevens vd webwinkel op. Neem geen genoegen met een contactformulier. Laat je niet verleiden door zinnen als ‘officiële dealer’.
Misschien toch een dagje richting Amsterdam? De officiële winkel ligt in de Leidsestraat 32-34

Interessante artikeltjes om te lezen: http://www.telegraaf.nl/uitwinkelen/21548744/__Abercrombie__Fitch_weert_dikke_klant__.html
http://nl.wikipedia.org/wiki/Abercrombie_%26_Fitch
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Inderdaad volgens mij is http://www.abercrombie.com de enige officiele website. Zou je wat online bestellen zou ik wel voorzichtig zijn. Je kunt ook altijd op eBay kijken, daar hebben ze ook vaak kleding van Abercrombie op staan! Ik weet alleen niet hoe het met het retour beleid zit.

Wat je ook zou kunnen doen is als je online besteld en het niet past, waarschijnlijk terugbrengen in de winkel die in Amsterdam zit. Ik weet niet zeker of dit kan, maar lijkt me opzich best redelijk.

Ik heb toevallig ook een website gevonden waar meerdere artikeltjes staan over Abercrombie & Fitch, misschien interessant om even te lezen: http://www.stylight.nl/Love/Abercrombie-and-Fitch
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding