Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar vind ik een rok die voor kort is en achter lang?

En dan ook echt lang van achter, tot de enkels ongeveer. Niet doorschijnend en niet grijs/lichtroze. Ik heb al gezocht maar heb het echt niet kunnen vinden.

Toegevoegd na 20 minuten:
Graag niet duurder dan 25 euro

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
3.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

asos.com (http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Hi-Lo-Skirt-in-Ditsy-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2754715&SearchQuery=hi%20lo%20skirt&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Multi)
ze hebben er nog meer op de website.

romwe.com (http://www.romwe.com/anomalous-hemline-black-skirt-p-34407.html) maar misschien vind je deze te doorschijnend. Op deze website hebben ze er ook nog meer, en met 23 dollar (= ongeveer 18 euro) is hij wel heel budgetvriendelijk.

Succes :-)

Toegevoegd na 19 minuten:
edit: forever21 heeft ook leuke en budgetvriendelijke kleding, ik heb nog een gestreepte variant gevonden (http://goo.gl/bSpRV) en nog een koraalkleurige (http://goo.gl/rAv0y) maar misschien vind je deze te roze.
allebei zijn ze met de €6 aan verzending nog binnen je budget (of je shopt lekker door tot €75/doet een bestelling met een aantal anderen en dan krijg je gratis verzending).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Ik heb ze hier gezien, op Zalando.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bij dreamdresses heb ik er een paar zien staan. Mooie galajurken, voor kort en achter lang. Scroll maar eens op onderstaande link
http://www.dreamdresses.nl/catalogus-galajurken.php
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Antoni
10 jaar geleden
Een galajurk is iets anders dan een rok. De vraagstelster vraagt om een rok.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding