Wat moet ik doen als ik mijn geblondeerde haar knalrood wil verven?

Knalrood als in Rihanna :) Mijn haar is geblondeerd (hoogblond, ben van mezelf wat donkerder blond) en wil het graag rood maar ben bang dat het oranje of erger, roze word!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt idd beter naar de kapper gaan. Al moet je er sowieso rekening mee golden dat de kleur naar een paar weken erg kan terug lopen. In geblondeerd haar zit namelijk geen pigment meer. In het begin is je haar dus mooi knal rood, maar na een tijdje wordt het dus roze. Je kunt het dan opnieuw rood.kleuren, maar aangezien je haar vast beschadigd is door het blonderen weet ik niet of dat verstandig is! Toegevoegd na 1 minuut: Golden is houden.. M'n telefoon werkt niet echt mee vandaag!

Goede permanente rode haarverf kopen Dat groeit er sneller uit dan dat het verkleurt. En anders opnieuw verven.

Het veiligste is om in dit geval naar de kapper te gaan. Zeker omdat je haar geblondeerd is. Wanneer je dit zelf gaat doen is er inderdaad kans dat dit oranje of roze wordt. Wellicht duurder, maar allicht minder duur dan wanneer je het zelf probeert en het alsnog roze wordt. Een kappersbehandeling over een eigen behandeling is riskanter en beschadigd je haar meer, met als gevolg dat je haar sneller afbreekt / dode punten.

Bronnen:
Vriendin die kapster is.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100