Worden speeddate-avonden in de zomervakantie goed bezocht?

Ik wil een keer speeddaten, maar de zomervakantie staat voor de deur... Aangezien je ervoor moet betalen, wil ik natuurlijk wel zeker weten dat ik niet tijdens een periode ga waarin die avonden slecht bezocht worden. Wie heeft hier ervaring mee?

Toegevoegd na 3 dagen:
Kom op mensen! Vroeger had ik hier binnen een half uur altijd drie antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Straks is de inschrijftermijn voor die speeddate-avond verlopen en blijf ik forever alone. Of ben ik hier echt de enige die aan speeddaten doet??

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi Hanneke, ik ben een paar jaar terug op een speeddate-avond geweest in de dierentuin van Arnhem. Was knap druk. Ondanks, of misschien juist wel dankzij de zomervakantie. Is natuurlijk geen garantie dat de avond, die jij hebt uitgezocht, ook druk zal zijn, maar zoiets weet je natuurlijk nooit. Zie het zo; als het minder druk is, heb je ook minder concurrentie. Naar welke avond ben je van plan te gaan? Misschien ga ik het zelf ook nog eens proberen. Het is altijd wel gezellig.

Hallo Hanneke, Of speeddate-avonden in de zomervakantie goed worden bezocht weet ik niet. En wat bedoel je met goed? Zou je dit nader kunnen specificeren? Wat je zou kunnen doen is even op de site kijken en via het contactformulier jouw vraag stellen. Volgensmij krijg je dan snel antwoord op je vraag omdat dit een speeddate organisatie is.

Bronnen:
http://dating-sites-vergelijken.nl/review/...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100