hoe verwissel je een tongpiercing?

Sinds oktober heb ik een tongpiercing laten schieten.
En ik zou wel een leuk ander balletje erop willen zetten.
Maar hoe doe ik dat en moet je speciaal gereedschap aanschaffen of hoef dat niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je alleen een ander bolletje wilt, moet je gewoon met je vingers het vervangende bolletje losdraaien en de andere erop zetten, soms moet je het staafje tussen je tanden klemmen om hem los te kunnen draaien. als je heel de piercing wil verwisselen moet je gewoon 1 bolletje losdraaien, staafje eruit halen, nieuwe erin en bolletje er weer op, bij mij gaat eruit halen zowel van onderkant als bovenkant makkelijk alleen terug erin gaat via bovenkant het makkelijkste bij mij. Wel de bolletjes goed strak erop draaien anders verlies je ze 3 keer na nieuwe erin om het uur even extra draaien bijvoorbeeld. succes ermee, lukt het niet kan ik wel proberen filmpje te maken.

Bronnen:
Mijzelf :-)

Gewoon teruggaan naar de zaak waar je je tongpiercing eerder hebt laten schieten. Daar kunnen ze makkelijk je piercing vervangen met een ander balletje.

het balletje los draaien en weer een andere balletje erop doen tenzij je de hele nieuwe andere staafje er in wilt dan draai je alleen de onderste balletje en haal je de staafje eruit de tong en bij de nieuwe tongpiercing-staafje draai je alleen ook de onderste los en die dan in het gaatje van je tongpiercing weer erin maar dat ligt eraan iedereen doet het op zijn of haar manier!!! om de tongpiercing te verwisselen de ene doet het via onderkant erin en bij de andere bovenkant erin van de tongpiercing dat lig eraan wat jij gemakkelijkste vindt. met vriendelijke groet van: Irwan Benjamins

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100