Heeft iemand een goede tip hoe je leesbril mee te nemen als je boodschappen gaat doen? Zie verdere uitleg

Een bril aan zo'n brilhangertje werkt niet bij mij, hij laat aldoor los. Mijn zakken zijn niet diep genoeg daar past hij niet in. Ik wil niet altijd een tasje meenemen. Bovenop mijn hoofd zoals een zonnebril werkt bij mij ook niet.
Wie heeft de tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt een Pocket Reader nemen, dat is een unieke, ultra dunne, slim vormgegeven leesbril zonder pootjes, die hetzelfde formaat heeft als een creditcard en daardoor makkelijk past in uw portefeuille. U heeft dus altijd snel een leesbril bij de hand. Op onderstaande link staat een foto en beschrijving. Toegevoegd na 36 seconden: http://www.pocketreader.eu/nl/reading-glasses/pocket-reader.html

Je kunt een "look over" leesbril nemen. Die zet je gewoon permanent op je neus. Je kijkt eroverheen als je in de verte kijkt, en als je leest kijk je door de bril. Toegevoegd na 4 minuten: Er zijn tegenwoordig ook laserbehandelingen die de leesbril overbodig maken ;-)

Een brillenkoker? Je hebt ook van die zachte flexibele brillenkokers i.p.v. die dikke harde. Die past door zijn flexibiliteit beter in de meeste broekzakken, maar je hebt wel eerder kans op schade.

vouw de bril dicht en schuif 1 poot onder je boord van je trui, shirt of bloes, laat de rest van je bril over je trui, shirt of bloes hangen.

Er bestaan ook magneetbrillen. Bij de neusbrug zitten magneetjes zodat je de leesbril om je nek kunt kunt hangen. Zie voor een foto bij onderstaande bron.

Waarvoor heb je een leesbril nodig als je boodschappen gaat doen? Laat je leesbril thuis en neem eventueel een kleine loep mee als je de kleine lettertjes op een product wil lezen.

ik heb zelf een licht leesbrilletje, dat past in mijn binnenzak. ideaal. in een andere jas heb ik een borstzak met een rits, werkt uitstekend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100