waarom hebben (donkere) vrouwen zo'n hekel aan hun kroeshaar? naturel haar kan toch ook mooi zijn?

ziet het nog nauwelijks, omdat het gerelaxed, gestraight, of ingeweven haar is. mooi verzorgd naturel kroeshaar kan toch best mooi zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Men leert dat het inferieur is... Blond sluik haar dat is het ideaal... En iedereen wil zich zo veel mogelijk naar dat ideaal laten brengen... Borstvergroting, aarsbleking, body-modifications, piercings, tatoo´s, lichaamshaar moet weg, is uit den boze, een lichaamsgeurtje is afschuwelijk... en ga zo maar door... En het lastige is hierin, iedereen gelooft het globaal gezien... Dus iedereen doet er in meerdere of mindere mate aan mee... Dus doe zoals ik, doe precies waar jij je goed bij voelt, kom je dan een vrouw tegen die er doorheen kijkt en jou wil met alles erbij, dan weet je zeker dat je geaccepteerd wordt om WAT je bent en niet om HOE is eruit ziet... Veel relaxter is dat, nu en dan... Want dan ben je jezelf en dat mag je dan ook nog blijven... Hoe kan het relaxter?

Kwestie van smaak en mode Wat jij mooi vind vind een ander weer niet mooi en kapsels gaan ook met de mode mee natuurlijk

Ja hoor, dat kan best. Maar meestal willen we niet wat we hebben. Mensen met krullen strijken hun haar met een strijkbout om het steil te maken; mensen met steil haal halen allerlei fratsen uit om er krullen in te krijgen; mensen met kroeshaar halen de kroes eruit; mensen met grijs haar verven het rood, blond of bruin. Goede business voor de kapper!

lang niet alle vrouwen met kroeshaar hebben hier een hekel aan hoor.... ken er veel die het op de natuurlijke manier laten groeien en dit geen probleem vinden. Er van uit gaande dat er vrouwen zijn die het niet fijn of mooi vinden: afro-haar is vaak moeilijk te onderhouden en is moeilijk in model te krijgen door de krulletjes. Om die reden kost het veel tijd en energie om het haar netjes en verzorgd te krijgen. Veel donkere vrouwen kiezen daarom ook voor kort haar of extensions. Kroeshaar is moeilijk te kammen en heeft een heel eigen structuur. Het is ook een kwestie van smaak.... mensen met stijl haar willen vaak graag krullen, krullenbollen willen stijl haar... we zijn niet altijd tevreden over ons eigen kapsel :)

Bij haar maken we onderscheid tussen Europees, Aziatisch en Afrikaans haar, maar die verdeling gaat niet altijd op. Euro-Aziatische vrouwen en Afrikaans-Europese vrouwen hebben een mix van die haarstijlen en zo kan de één kroeshaar hebben of juist een steil kapsel. Het ligt meer voor de hand om gewoon te spreken van kroeshaar, steil haar, golvend en krullend haar. Daarbij komt ook nog dat elk mens zich kan irriteren. En dus ook elk kapsel uniek is. De ene krullenkop is de andere niet!

Omdat we het haar van een ander nou eenmaal altijd mooier vinden! En dit geld dus ook voor de kroeskoppies.

Veel Afrikaanse vrouwen hebben een problemen met kroeshaar Omdat het niet groeit.

vrouwen met grote borsten laten die verkleinen; vrouwen met grote borsten laten die vergroten. Allemaal ijdelheid. Neem, Michael Jackson, die werd ook steeds lelijker. Toegevoegd na 4 uur: de tweede 'met grote borsten' moet zijn 'met kleine borsten'

Het kan mooi zijn ja, maar vinden mensen met krullen ook niet styl haar mooier en vinden mensen met styl haar krullen niet mooier? Dat is vaak wel zo. Mensen kijken vaak na wat een ander heeft en niet na wat ze zelf hebben.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100