welke opleiding heb je nodig voor modeontwerpster

Weet jij het antwoord?

/2500

er is een opleiding tot mode-ontwerper op zowel MBO als HBO niveau. Er zijn meerdere ROC scholen die een mode-opleiding op MBO niveau aanbieden. OP HBO niveau kun je naar de Hogeschool voor de KUnsten en je dan bijv. specialiseren in styling.

Ik kwam voor jou de volgende opleidingen tegen: MBO niveau 4: * Medewerker mode/maatkleding http://www.tkmst.nl/opleidingen/opleiding/22342/medewerker-mode-maatkleding-4.html HBO: *Technisch-commerciële textielkunde http://www.tkmst.nl/opleidingen/opleiding/20381/technisch-commerci-le-textielkunde.html *Fashion (Technisch commerciële confectiekunde) http://www.tkmst.nl/opleidingen/opleiding/24086/fashion-technisch-commerci-le-confectiekunde.html *Fashion management & design http://www.tkmst.nl/opleidingen/opleiding/20380/fashion-management-design.html Je kunt eventueel ook op de site van Artez - hogeschool voor de kunsten kijken --> http://artez.nl/fashionproductdesign Verder zie je hier een lijst met alle opleidingen die met mode te maken hebben --> http://www.tkmst.nl/zoek/study/?value=mode&useProfile=#study Toegevoegd na 3 minuten: Je kunt op de site van tkmst.nl ook zien bij welke instelling de opleiding gegeven wordt. Succes!!

Bronnen:
internet

Zonder opleiding kan je modeontwerper worden. Maar het kan natuurlijk nooit kwaad om de basisvaardigheden goed onder de knie te krijgen. Je kan met zonder een diploma, vmbo-havo of vwo diploma modeontwerpster worden. Arnhem kan je een modeopleiding volgen aan de Hogeschool voor de Kunsten. In Amsterdam is er het Fashion Institute en de Rietveld Academie. En in Eindhoven de Design Academie. ROC mondriaan bied die kans ook aan, daar is het dan op afdeling Mode. Mondriaan heb je in Leiden, Delft en Den Haag

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100