Waarom kunnen vrouwen hun mascara niet op doen zonder hun mond te openen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk trek je je onderkaak naar beneden en bij de één gaat dus de mond open en bij een ander niet je trekt als het ware automatisch je jukbeenderen wat strakker waardoor je dus beter met het borsteltje bij je wimpers kunt...

Dat kan ik wel....

Hier zijn alvast 12 antwoorden: Toegevoegd na 59 seconden: En dit was mijn antwoord: Er zijn 13 facebooks gewijd aan dit onderwerp: http://www.facebook.com/srch.php?nm=mascara+mouth+open en een blog: http://www.bellasugar.com/1891550

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/vrouwen-mon...

Dat kan ik ook zonder mijn mond open te doen,het zal met consentratie te maken hebben. Of hoe langer de wimpers hoe meer die mond open gaat hahhaa.

Omdat je oogleden dan automatisch uiteen gaan, waardoor je beter de mascara kunt opbrengen.

Kan ik wel...

Ik kan het wel, maar als ik er op let doe ik ook inderdaad mijn mond open. Het lijkt alsof je dan de spieren wat gladtrekt rondom je ogen, zodat je minder snel knoeit ofzo... Het gaat gewoon niet makkelijk met mond dicht.... maf eigenlijk.

Het is gemakkelijker als je de mond open hebt omdat je huid dan wat 'strakker' staat en dan gaat het beter.

Zoals wij mannen ons niet kunnen scheren zonder onze mond open te doen! Ter verduidelijking om onze huid strak te trekken.

Verdorie, vandaar dat mijn mascara er altijd niet uit ziet, ik doe mijn mond nooit open..... toch eens proberen...

Ik doe dat inderdaad ook. Ook wanneer ik het er weer af haal trouwens. Waarom? Omdat je de huid dan inderdaad strakker trekt rondom je ogen. En je je ogen beter open kunt houden wanneer je je mond open hebt. Denk ik net zo iets als wanneer je iemand helpt met eten geven, dan doe je ook vaak zelf je mond open.

Ha, die Mangal; Dat geldt niet voor alle vrouwen, maar zij die dat doen doen waarschijnlijk altijd en overal hun mond open.

Ik denk vanwege de concentratie. Als ik mij héél goed concentreer, kan ik m'n mond wel dichthouden - maar ik concentreer me nooit op mijn mond, maar op mijn ogen.

Natuurlijk kunnen wij het wel, maar dan moet je er bewust op letten. Als je er niet over nadenkt doe je je mond vanzelf open. Ik denk dat het een natuurlijke beweging is, net zoals je ook met je ogen knijpt als je gaapt of je lichaam meebeweegt als je een bepaalde kant op gaat. Als je daar dan weer bewust op let dan kun je dat ook manipuleren.

hahahahha, klopt dat doe ik ook ,een heel lelijk gezicht kan ik er bij trekken maar ik kan er niks tegen doen het gaat automatisch reflex ofzo

Probeer het zelf ook eens! ik denk dat t ook voor mannen geldt! haha

hahaha ik doe dat niet

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100