Ik heb erg dunne enkels (21 cm) en dunne kuiten (33 cm), waar kan ik (enkel)laarzen kopen die wel goed passen om m'n benen, voor een redelijk prijs?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een superzaak vindt mijn echtgenote PASSO. Zij zijn zowel in Alkmaar (adres : Fnidsen 85) als Leeuwarden (Voorstreek 81) gevestigd. Het mooie is dat u alle schoenen, laarzen, etc. reeds vooraf op het internet kunt bekijken. Het gewenste kan een paar dagen worden gereserveerd. En de schoenen en laarzen zijn ook erg modieus. Een wereldzaak (waar ook ik vaak kom !).

Enkellaarzen hoeven niet persee om je benen te passen. Wijd is juist leuk. Bij bristol of van haren of schoenenreus (en natuurlijk meerdere winkels) kun je voor een redelijke prijs enkellaarsjes hebben Gewone laarzen kun je ook in deze winkels halen. Moet je als eerste even kijken of er laarzen zijn waar het kaartje 'xs-schacht' aanhangt. Daarna kun je gewoon passen welke goed zijn, want ik heb zelfde probleem als jou. Maar er zijn gewoon smalle laarzen in zulke winkels!

soms kun je laarzen ook laten innemen bij een schoenmaker voorwaarde is wel dat er een rits inzit en als het even kan geen spannaad aan de voorkant van de schacht de kosten liggen tussen de 17,50 en de 30€

Heel vervelend (ik begrijp het helemaal) maar de enige manier is passen van schoenen. Veel op internet in webwinkels kijken wat je leuk vindt, en dan in de winkel zelf passen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100