zijn extensions ongezond voor het haar? & wat zijn de nadelen ervan?

Ik zou graag extensions laten zetten maar is dat zeer ongezond voor het haar? Ik heb ergens gelezen dat je kale plekken van kan krijgen is dit echt wel zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi! Ja het is niet zo goed voor je haar als je ze er permanent in wilt laten zetten. Twee vriendinnen van mij hebben dat gedaan en waren uiteindelijk heel veel haar kwijt (beetje omgekeerde eindresultaat dus). Het snijd namelijk in je echte haar, waardoor het afbreekt. Misschien als je het door een echt dure kapper laat doen dat het minder slecht is. Andere vriendin heeft van die extensions die je erin kunt schuiven, blijft de hele avond zitten met dansen en ziet er nog best wel. mooi uit. Hoop dat je hieraan wat hebt!

Nee dat is niet zo, tenminste niet bij mij! Ik heb zelf een paar keren extensions gehad en geen kale plekken eraan over gehouden. Wel heb ik ze bij mijn kapper erin laten zetten en die heeft ze er ook weer uitgehaald. Het enige nadeel wat ik ondervonden heb is dat je moet uitkijken met je haren borstelen of kammen. De kam of borstel haken er gemakkelijk achter en dat is niet fijn.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100