Is de site goedkopelaarzen.com betrouwbaar?

Ik wil hier mijn uggs graag kopen maar wil wel graag zeker weten dat ze aankomen. Heeft iemand ervaring met deze site?

Toegevoegd na 15 minuten:
http://www.outletuggsrotterdam.com/ en deze site?

Toegevoegd na 21 minuten:
Ik vind het niet erg als het look a like uggs zijn maar ik wil gewoon weten of ze aankomen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb het bij allebei bestelt: Wat er is gebeurd: 1. Na 5 maanden nog niet aangekomen 2. Niet het geld betaald dat op de site stond maar het dubbele 3.Ik moest 50 euro verzendkosten betalen per 50 gram Nou ik zou het maar niet kopen echt waar ik ben echt boos en er stonden geen gegevens dus ik kon ook niks doen

De domeinnaam is gesitueerd in China. En "Chinese" Uggs zijn hoogstwaarschijnlijk nep. Toegevoegd na 10 minuten: De echte Uggs worden alleen via officiële kanalen verkocht. De website goedkopelaarzen.com is niet bij Ugg Australia bekend, dus de kans is groot dat het om nep-Uggs gaat. Toegevoegd na 12 minuten: Voor outletuggsrotterdam geldt hetzelfde. Ook China en ook niet bekend bij Ugg Australia. Toegevoegd na 18 minuten: Als je nep-producten bestelt, weet je nooit of ze aankomen. Ze kunnen door de douane onderschept worden.

Bronnen:
http://www.uggaustralia.nl/kijk-uit-voor-u...
http://www.whois.net/whois/goedkopelaarzen.com

Uggs komen uit China, ( in alle uggs staat made in china ) dus is de site vast betrouwbaar,

De mensen achter deze site komen niet open en betrouwbaar over. Ze noemen geen telefoonnummer, geen postadres, geen bezoekadres, geen kvk- of btw-nummer. Als je problemen met ze krijgt heb je niets om je advocaat op af te sturen. Toegevoegd na 3 minuten: En bovendien ook niet aangesloten bij thuiswinkel waarborg of iets dergelijks. Toegevoegd na 12 minuten: Hier staan de zes nederlandse webshops die wel echte Uggs verkopen: http://www.uggs.be/webshops-nl Toegevoegd na 22 minuten: Look-a-like-Uggs kun je beter kopen bij iemand die erbij zegt dat het look-a-likes zijn. Iemand die ze verkoopt als echt is niet betrouwbaar.

Bij http://www.outletuggsrotterdam.com UGG's gekocht en worden er NEP UGG's geleverd. Zonder van je geld om hier UGG's te kopen !!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100