Wat doe je tegen verkleurde uggs?

Ik heb zwarte (echte) uggs, maar deze hebben een soort groene gloed gekregen. Wat kan ik er aan doen zodat ze weer zwart worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou hiervoor suède spray kunnen gebruiken, in de kleur zwart. Gebruik geen schoensmeer oid want dit is niet geschikt voor suède. Je kunt ze het beste even meenemen naar een goede schoenmaker.

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/
http://www.styletoday.nl/accessoires/schoe...

Dan vraag ik mij af of die wel echt zijn. In een officiële winkel gekocht. Ik heb ook zwarte uggs en mijn dochter ook en die zijn allebei al jaren zwart. Pikzwart.

Nou ik vind dat dit niet moet kunnen. Zulke duren laarzen mogen niet verkleuren. Ik zou in iedergeval terug gaan waar je ze hebt gekocht, en flink op m.n poten spelen. Zo,n wereld merk kan zich zo iets niet veroorloven. Dus hup naar de winkel, laat je niet afschepen. Succes

Net als Kamiel vraag ik me dan af of het wel échte zijn. Een andere reden kan zijn dat je ze in de zon hebt laten staan en dat ze daarom verkleurd zijn. Ga eens bij een betere schoenmakerswinkel en vraag of er een spuitbus bestaat waar een zwarte kleurstof in zit, zoals je de spuitbussen hebt die waterafstotende spray bevatten zijn er wie weet ook die een kleurstof bevatten. Eventueel smeer je ze in met zwarte blink en blink je ze daarna op , maar dan is wel je suède-effect weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100