Is het mogelijk om een hartvormig steentje van rozenkwart van ongeveer 2 bij 2 cm aan een hangertje te doen, zodat ik het om mijn nek kan dragen?

Er zitten geen gaatjes in.
Ik moet het er wel weer af kunnen halen, want ik moet het af geven. Het is voor mijn oma, ze wordt vrijdag begraven en het idee van mijn moeder was dat ik het steentje bij me hield tot vrijdag, en dan gaat het samen met dat van mijn broer bij haar in een zakje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je het plastic van zo'n ijzerdraadsluiting van een vuilniszak afpeutert houd je een HEEL dun ijzerdraadje over Dat zou je eromheen kunnen vlechten zodat het hartje er niet uit kan vallen. Met het eind ervan maak je een oogje en dat aan een kettinkje hangen. Je moet wel HEEL goed experimenteren dat het echt goed vast zit want je wilt het natuurlijk NIET verliezen. Alternatief (maar dan moet je naar een winkel) is een medaillon zoeken waar het in past

Je kan gewoon een bestaand kettinkje met een iets kleinere hanger gebruiken en daar plak je dan met dubbelzijdig (de sponsige variant) het steentje op. Toegevoegd na 19 minuten: dubbelzijdig tape

Je kunt er met dun sieraden-ijzerdraad een framepje omheen maken met een lusje aan de bovenkant, zodat je het aan een kettinkje kunt hangen. Bij de Intertoys kun je Mi-Yu kettingen kopen waar je de steen van kunt verwisselen. Ze zijn niet duur. Daar kun je dan je rozekwarts in stoppen.

Kun je het niet in een mooi (bv zijden) zakje om je hals dragen? Dan raak je het tenminste niet kwijt. Wel een mooi idee trouwens! En sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100