hoe heten zulke jurkjes?

Er zijn van die strakje zwarte of andere kleur rokje. met niks erop. Daar doen meeste dan wel eens een hemdje ofzo in. Zulke rokjes kun je ook kant en klaar kopen. maar hoe heet dat?

Toegevoegd na 2 minuten:
met rokjes bedoel ik dus een jurkje dat je een jurkje koopt wat eruit ziet zoals op het plaatjes.

Toegevoegd na 24 minuten:
Waar kun je deze jurkjes bestellen/kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

kokerrokje

De onderkant is een kokerrokje, maar volgens mij bedoel jij een jurkje waar als het ware een bloesje/truitje aan vast zit. Ik ben een grote fan van jurkjes en heb zelf ook het model dat jij bedoelt, maar ik kan met redelijke zekerheid zeggen dat daar geen speciale naam voor is. Het is dus een jurkje!

Volgens mij hebben ze niet echt een naam, gewoon 'jurkje' voldoet wel met wat verdere uitleg! Waar je ze kunt kopen is niet heel moeilijk, nog geen 5 minuten zoeken op de H&M-website in de categorie Dames > jurkjes heeft al wat opgeleverd: http://www.hm.com/nl/product/83232?article=83232-B http://www.hm.com/nl/product/95047?article=95047-B http://www.hm.com/nl/product/93527?article=93527-C http://www.hm.com/nl/product/93527?article=93527-A http://www.hm.com/nl/product/84203?article=84203-B

Volgens een verkoopster van een kledingwinkel heten ze kokerjurken. Ik er zelf een aantal van en heb ze gekocht bij de Mango, Zara, H&M. Tegenwoordig zie je ze veel meer. Op de foto zie je er een van Mango.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100