Wie kent er een winkel waar ze body cremes kunnen maken ? Ik heb nl een bodylotion van een hotel die ik enorm graag ruik en zou die willen lt namaken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Bibou kan je parfum, maar ook cremes e.d. zelf op geur laten mixen. Misschien kunnen kunnen zij je geurtje zo goed mogelijk namaken? Houdt er wel rekening mee dat de preciese samenstelling van je favoriete creme niet bekend is, dus dat het altijd om een benadering zal gaan. Een perfecte kopie maken is nooit mogelijk.

Zelf een bodylotion maken is niet zo moeilijk. Maar het gaat je dus blijkbaar om de geur. Je zou voor jezelf kunnen bepalen of het een bloemige geur is, of een musk achtige, fruitige, etc. Vervolgens bestaan er webwinkels waar je parfumoliën en grondstoffen kunt kopen voor het maken van verzorgingsproducten. Meestal staan er bij hun parfumoliën wel korte beschrijvingen bij, en vaak zijn ze wel bereid om je eerst een proefje te sturen, bijvoorbeeld een papieren stripje met de geur. Een zo'n webwinkel heb ik even in de bron vermeld, maar met een beetje googlen kun je er wel meer vinden.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100