Kan je in de winter een (winter)jack dragen in plaats van een winterjas....?

hebben leuk winterJACK op het oog... maar is dat niet te koud in de winter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het een goed warm stevig jack is zal het wel gaan maar als je hem alleen maar eil omdat ie vet is dan kun je beter een wi terjas zoeken

Welnee. Tuurlijk kun je ook een jack nemen ipv een jas. Wat denk je van al die skileraren van de winter. Die staan ook de hele dag in een jack. Als het heel koud is, kun je een extra dikke lange broek eronder dragen, eventueel nog met een lange onderbroek daar weer onder.

Als jij hem mooi vindt, kun je hem er zeker bij hebben als winterjack. We hebben nu eenmaal niet echt van de winters in Nederland dat het weken achter elkaar vriest. Oke... Vorig jaar was een beetje een uitzondering. Je kunt dan dus op de koele, maar niet koude dagen je jack dragen en op echt koude dagen doe je alsnog een jas aan. Wat je ook kunt doen is op de heel koude dagen een extra vest onder je jack. Moet je nu wel al aan denken dat je je jack iets te groot koopt, want anders past dat natuurlijk niet.

Hangt er van af of je veel buiten bent. Fiets je dagelijks of verplaats je je per auto. Een jack wind dicht is, is wel redelijk warm. Verder kan je altijd een dik vest er onder aan doen, hou er bij het kopen dan wel rekening mee dat het jack ruim genoeg is.

Ja hoor, dat kan zeker wel. Het verschil met een jas en een jack is dat een jas lang is en een jack kort. Als het echt heel koud is is een jas rond je benen wel lekker warm, maar normaal is een jack meer dan voldoende. Ook handiger trouwens. Op de fiets of in de auto vind ik een jas erg onpraktisch. Als het koud is kan je een maillot onder je broek aandoen.

Ja, je hebt vaak warme (waterdichte)jack's John , maar het verschil ,zit in de uitstraling !!een jack is sportief . Een winterjas meer gekleed !over een pak ,of combinatie . Wordt het echt bere koud ,sneeuw en ijs dan heb je het meeste aan een goed wind ,water dicht jack. Een mooie winter jas is vaak wat langer , niet handig inde auto of de fiets . Ik trek voor net :) een jas aan . En sportief een jack . Maar is het echt koud , dan wissel ik de style, voor de warmte . Hou het warm .

Persoonlijk heb ik al snel een kouwe kont en wil in de winter liever een langere jas, dus 7/8 of tot de knie. Wel sloom hoor, maar ik hou niet van kou.

Je kunt eventueel een dikkere trui onder het jack dragen om het warmer te maken. Ook een mooie dikke shawl kan voor warmte zorgen. Bekijk meer tips op onze website!

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/
http://www.styletoday.nl/fashion/trends/17...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100