Hoe krijg en hou ik mijn nagels wit?

Ik heb de huismiddeltjes al geprobeerd, maar ben op zoek naar een goede nagellak hiervoor.

Weet jij het antwoord?

/2500

om je nagels wit te houden kan je je nagels in een badje met soda en een paar druppeltjes Chloor laten weken. Om je nagels te beschermen kan je ze eerst voorzichtig borstellen (van schrapen krijg je scheurtjes en blijft vuil juist plakken!!) en voorzien van een topcoat! zowel onder asl boven. Succes ermee!!

Bij het Kruidvat, van het merk essence, sparkling nail whitening tablets. Ik weet niet of ze die nog verkopen, maar ik heb ze. Ook van Essence: stralend witte nagels! de pro white effect verzorgende nagellak verlicht de nagels zichtbaar dankzij de anti-geel formule. En: De essence pro white nagelverharder creëert prachtige nagels. http://www.essence.eu/nl/producten/nagels/nagel-whiteners.html Wat ook schijnt te werken: Goed poetsen met witmakende tandpaste, zoals Pearl Drops.

Om prachtige witte nagels te krijgen kun je French manicure nagellak gebruiken. Dat ziet er niet natuurlijk uit omdat je nagellak op je nagels doet, maar het geeft wel een prachtig effect. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.prettystylish.nl/witte-nagels-de-juiste-nagelverzorging/

Je kan er erg veel dingen proberen zoals french manicure maar je hebt ook bij de kruidvat een nagelverzorgings hoekje daar heb je pennetjes voor het witte randje en witte potloden die je aan de onderkant van je nagel kan inkleuren . Verder heb je ook in de meeste manicure setjes een soort klein spateltje waar mee je het vuil onder je nagel vandaan kan halen.

ik gebruik: 'nail whitener' nagellak van Kruidvat. die haalt optisch de gele gloed van je nagels weg en ziet er verder uit als gewone kleurloze topcoat. geeft een heel verzorgt effect. alleen gloeit het wel op bij blacklight!

Je kunt je nagels wit houden door onder je nagellak altijd een base coat te gebruiken. Zijn je nagels iets verkleurd? Gebruik bijvoorbeeld een product van Herome dat ervoor zorgt dat je nagels witter worden (nail whitener). Bekijk meer tips op onze website!

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/
http://www.styletoday.nl/beauty/nagellak

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100