Welk make-upmerk heeft een goede mascara voor gevoelige ogen?

Ik zoek een mascara die niet irriteert; 'k heb al een aantal geprobeerd(oa etos eigenmerk, die 'korrelt' heel erg :S), maar ik kan niet echt een goede vinden... Hebben jullie suggesties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik mascara van yves rocher (op natuurbasis gemaakt). Deze irriteren niet en blijven mooi zitten. Clinic heeft ook voor overgevoelige mascara (make up) duur maar wel goed spul. Deze kan je vinden bij de drogisterijen en yves rocher kan je halen in de winkels of op de website van yves rocher. Succes!

Ik heb er heel veel uitgeprobeerd want had hetzelfde probleem. Uiteindelijk is de enige die mijn ogen kunnen verdragen die van dr. Hauschka. De niet-waterproof versie. Waterproof schijnt sowieso niet goed voor gevoelige ogen te zijn.

Ik zou dan geen waterproof mascara uitproberen (Even gegoogled), dat schijnt slecht voor je ogen te zijn. Ik heb een linkje opgezocht ik hoop dat het was is. Ik vind het zelf duur. Maar ik heb zelf geen verstand van. (Zie bronnen;)

Bronnen:
http://www.beslist.nl/products/gezond_mooi...

Ik zweer bij de mascara's en primers van Estee Lauder. Ik heb zulke gevoelige ogen, niets anders kan ik verdragen, Ook de waterproof is goed te doen En heel belangrijk, geen panda ogen. Ik zweer bij deze mascara!!!

Essence? Je mascara moet je trouwens na 4 of 3 maanden weg gooien voor de bacterien en reinig je gezicht elke dag zo verkom je ook dat je ogen gevoelig worden mocht het echt pijn doen en het is ontstoken reinig je ogen dan maar gekookt waar en doe er kamile thee bij en laat dat afkoelen. Als het afgekoeld is kan je er met een wattenschijfje in (; Succes ;).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100