Hoe vind ik een goede schoonheidsspecialist bij mij in de buurt?

Ik wil een keer langs de schoonheidspecialist maar ik heb geen idee hoe ik die kan vinden hier.. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor een goede schoonheidssalon raad ik inderdaad, zoals Crea ook al zegt, aan om op het ANBOS logo te letten. kijk even op deze site. http://www.anbos.nl/pages/4/hidden/Ledenzoeker.html En anders kan je altijd in de Gouden gids kijken, je kunt ook in je omgeving vragen wie er ervaring heeft met een schoonheidsspecialiste en wie zij eventueel aanraden. Er zijn er genoeg in Nederland alleen je moet er één vinden waar jij je op je gemakt bij voelt en waar je vaker zou willen gaan, het blijft toch iets intiems en het is erg fijn als je een vaste schoonheidsspecialiste hebt die ook jou huid helemaal kent. Bij de grotere instituten kan het ook voorkomen dat je door stagiares behandeld zult worden, mocht je dit liever niet willen kan je dat altijd aangeven bij je eerste bezoek/afpsraak. heel veel succes met zoeken!

het beste kun je het horen van..., maar ook het ANBOS logo zegt wel iets, dan is ze aangesloten bij de vakverenigeng, ook kun je rustig vragen naar diploma's en certificaten en wanneer deze behaald zijn.

Je kunt er een aantal bij jouw in de buurt googlen en hier op goeie vraag vragen of iemand met die betreffende salon ervaring heeft.Werkt erg goed op die manier kan ik je verzekeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100