Hoe kan je je wangen afslanken?

Ik heb hele bolle wangen... Hoe kan ik ze iets dunner krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om ze een beetje te camoufleren neem je een rouge die iets donkerder is dan je huid. Zuig je wangen naar binnen, en op de plek waar je wangen naar binnen vallen breng je de rouge aan.

Uhm... Je lach spieren trainen...?

Als je wat jonger bent ( laten we zeggen tussen 0 en 20) dan is het gewoon 'kindervet' naarmate je ouder wordt zal dat minder worden. misschien heb je een wat bolvormig hoofdvorm waardoor het erger lijkt? In iedergeval niet mee zitten :) ps. als je wat dikker bent, moet je gwn afvallen

Als je echt heel flink overgewicht hebt dan zal je als je afvalt ook een wat minder bol gezicht krijgen. Echter ik vermoed dat je een gezond gewicht hebt en je die wangen zelf bol vind......maar das gewoon je mooie gezichtje!

Ik heb dat zelf ook maar ik heb gewoon een babyface, ik heb er ook geen problemen mee want het is heel schattig (zegt idereen dan) Maar als het is omdat je steviger bent,moet je gewoon afvallen maar als je een babyface hebt dan gaat het weg namater je ouder word ;)

ga eens naar een goede schoonheidsspecialiste of visagiste , die kan je leren hoe je ze visueel slanker kan doen lijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100