Waar koop ik een supergoedkope nepgouden ring met nepdiamanten voor jongens

Een kleine, ik heb dunne vingers ( ben 12 ) een nepgouden ring ( zo goedkoop mogelijk ) die echt lijkt, met het liefst nepdiamanten erop die ook echt lijken. Echt zo goedkoop mogelijk, 20 euro vind ik al veel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijkshop, en ipv diamant zirkonia erop, is hetzelfde alleen 100x zo goedkoop ;)

Bijou Brigitte. Zit in elke grote stad (in heel Europa), heel goedkoop, veel maar beslist géén goud of diamant wat er blinkt, en uitsluitend in kleine maatjes (tot maximaal mijn - beslist niet extreem dikke - pink). Perfect voor jonge meisjes die stapeldol zijn op glimmende sieraden maar niet zo'n hele dikke portemonnee hebben. Mijn dochters krijg ik er altijd bijna niet weg.

Bronnen:
http://www.bijou-brigitte.com/

Zijn er bij jou in de buurt winkels van Xenos of Action? dat zijn de winkels waar je eens zou kunnen kijken.

Kijk eens bij winkels voor feestartikelen. Hier bijvoorbeeld: http://www.partycomfeestartikelen.nl/epages/61847596.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/61847596/Products/25282 Toegevoegd na 1 minuut: of hier: http://www.fopshop.nl/a-15790-Pooier-ring-assorti-modellen-en-maten-goudkleur

Op een braderie staan vaak van die stands met een hoop nep goud en bling bling :-P. En kost bijna niets. Laat je niet opichten stel ze vragen 15 euro, Maak dan ff een babbeltje en zeg dat je het voot 10 mee neemt, vaak zeggen ze dan 12,50.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100