Heeft iemand ervaring met wimpers laten krullen bij een schoonheidsspecialiste?

Ik woon in de buurt van Groningen en zoek eigenlijk een goede, en niet al te dure, schoonheidsspecialiste in Groningen die wimpers krult en verft. Ik weet alleen niet hoe duur het is, of het werkt, hoe lang het blijft zitten en of het slecht is voor je wimpers... Mijn wimpers willen echt niet krullen met mascara en als ik het met zo'n tang probeer dan blijft dat ook maar 2 seconden zitten dus ik ben zo'n beetje ten einde raad... :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hey! Je moet naar Body Colour (http://www.bodycolour.nl/index.php?menu_id=4&page_id=16) gaan! Ik laat het af en toe daar doen, wimperpermanent en verven, is iets van 30 euro, werkt heel goed! Zelf maak ik mijn wimperkruller warm met de föhn dan vind ik de krul mooier.. maar dat is alleen als de permanent is uitgewerkt!

Zit er geen opleiding voor schoonheidsspecialistes bij jou in de buurt, daar kun je wimpers voor een klein prijsje laten verven, krullen kan alleen met een tang

Wimpers verven heb ik ervaring mee! Dit bleef bij mij echt niet lang zitten, hooguit 2 weken, maar misschien dat het bij jou langer blijft zitten?! Het is niet duur, wimpers verven, de meeste schoonheidsspecialisten of kapsters doen het tussen de 7 en 15 euro. Wimpers krullen heb je nog een manier voor om het thuis te doen. Het ziet eruit als een soort neushaar trimmertje, maar dan iets breder en het heeft een halfronde vorm, net als je wimpers, deze geeft warmte af, en is natuurlijk niet te heet, want hij is gemaakt voor je wimpers. Deze gebruik je zoals je een mascara normaal langs je wimpers haalt, en door de warmte krullen je wimpers. Hetzelfde idee als een gewone krultang voor je haar! En dit werkt prima! Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Je kunt je wimpers tegenwoordig laten permanenten. Er wordt dan een speciale vloeistof gebruikt tijdens het inrollen die ervoor zorgt dat de krul ongeveer 4-6 weken houdt. Afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers wordt er dus een rolletje gebruikt om de krul er in te zetten. De prijzen zijn gemiddeld rond de 25 a 35 euro. Ik heb dit even gegoogled en kwam er best veel info over tegen. In Groningen kan je dit laten doen bij www.salonhanneke.nl Bij deze salon kost een wimperpermanent 23 euro en het verven van wimpers 10 euro. (zie bij extra's op de site)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100