Wordt mijn haar met een spoeling ook groen?

Ik heb mijn haar hoog blond, bijna wit, ik wil graag weer richting mijn eigen kleur en dat is donkerblond maar als ik dat ga verven dan wordt het groen, weet ik uit ervaring, ik vraag me dus af of dit ook met een spoeling zo is of dat ik dat gewoon wel kan doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, met een uitwasbare spoeling kan er ook een groene waas over je haar komen, ik heb dit zelf in het verleden gehad! Maar misschien kwam dat omdat ik er al vele kleuren op had zitten, mijn tip: vraag het aan de kapper in de buurt voor alle zekerheid! En mocht je het toch proberen en je krijgt een groene waas, smeer er dan een flinke hoeveelheid ketchup in, even in laten trekken en uitspoelen en dan moet het weg zijn volgens mijn bron!

Ga niet zelf lopen rommelen maar laat dit door een professioneel doen;ga naar de kapper.Dan word het tenminste goed gedaan en zit je niet met de ellende.

Mooi groen is niet lelijk... Kans is aanwezig, ook met spoeling. De kapper behandelt je haar voor met een rode verf in bepaalde verhouding met waterstofp/water om dat groen te voorkomen. Ik zou naar de kapper gaan of goed advies vragen in kapperswinkel ( waar je ook professionele verf kunt kopen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100