Wat is nut van merken van kinderkleding als er niemand op kijkt ?

Maandag zijn de scholen begonnen dus heb mijn (5 jaar) dochters jas gemerkt met een zilveren labeltje met haar naam erop aan haar rits sluiting. Daarnaast dat ik haar naam in binnenkant gezet. Het Labeltje was in een vorm van een beertje en groot dus valt lekker op en de letters in het zwart.

Bij het naar huis gaan jawel heeft iemand haar jas meegenomen en een soort gelijke jas laten hangen. Duidelijk dat die jas geen beertje had alleen een koortje en alleen een uitgelopen vlek wat ooit een naam moest voorstellen aan de binnenkant.

Ik denk die moeder of vader moet het toch gezien en gevoelt hebben want je doet de rits dicht met de sluiting waar het beertje aanzit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat het kind de jas zelf heeft aangetrokken en dat er bij thuiskomst pas is opgemerkt dat het toch de verkeerde jas was. Ik zou morgen eens kijken wie met zo een zelfde jas rondloopt en anders even vragen bij de juf. Vergissen is menselijk en waarschijnlijk niet met opzet gedaan.

Het nut? Het is natuurlijk super cool om kleding met je eigen naam er in te hebben!! Daarnaast heeft moeder het er met liefde in gemaakt en dat is ook wat waard. Bovendien denk ik dat het in heel veel gevallen ook goed gaat!

Het zal vast niet met opzet zijn gedaan. Het nut van het labeltje is natuurlijk dat jij kunt aantonen dat de jas van je dochter is, als de jas weer op school verschijnt.

Niet zo boos! De jas komt heus wel terecht en het heeft wel nut, nu kun je laten zien dat de jas idd gerolen is anders moet je dat maar weer zien te bewijzen. Wellicht heeft het andere kind zelf de jas aangetrokken, zonder dat d'r moeder het heeft gechecked. Maar maak je borst maar nat, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal vaker.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100