Hoe maak ik mijn schoenen mooi en welke kleren moe ik aan op de eerste dag van de middelbare?

Ik heb eigenlijk 2 vragen, hoe maak ik mijn hoge nikes schoon ze zijn van leer en stof met welke huishoudelijke spullen kan ik dat schoon maken en ik ga naar de middelbare en welk kleren moet ik aan op de eerste dag

Weet jij het antwoord?

/2500

Kleding waar jij je goed in voelt! Mensen onthouden misschien niet wàt je aanhad, maar ze onthouden wel of jij er ontspannen of juist onzeker bijliep! Er bestaat maar 1 perfecte outfit voor je eerste dag en dat zijn jouw eigen favoriete kleren, want daar voel jij je het beste in! Toegevoegd na 2 minuten: Ohja die nikes kun je schoonmaken met warm water en groene zeep..schuursponsje voor het stoffen gedeelte en een zachte doek voor het leer.

zelf zou ik witte converse hoody en zwarte converse cap doen met een nieuwe ketting om andere te laten zien wie je bent.(dus geen nobodie). de eerste dag is best wel belangerijk vind ik. doe liefst nieuwe zwarte gympen erbij. succes op je eerste dag !

Ik zou je kleding zo neutraal mogelijk houden. Als jij je lekker voelt in, bijv. een rode geruite broek met een gestreept shirt erop, kan je dat natuurlijk gewoon dragen op de eerste dag. Maar ik zou dan toch eerder voor een spijkerbroek met (uni) shirt gaan ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100