Is het goed als je 14 bent om je benen te laten harsen en doet het pijn?

Ik ga vanavond me benen laten harsen voor de vakantie.
Maar ik ben bang dat het ongelofelijk veel pijn doet.
En ik wil weten of ik het echt wel moet doen als je 14 bent.
Hopelijk krijg ik snel antwoord

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja doet wel pijn maar je bent er wel ruim een maand vanaf. Het is beter dan scheren of ontharingscreme. Met harsen krijg je ook dode huidcellen weg. Dus doen :)

ja het doet er zeer maar als ik jou was zou ik het niet doen want daar krijg je alle maar zwarte haren van !

Natuurlijk moet dat niet. Helemaal niet als je pas 14 bent. Heb jij last van de haartjes die jij op je benen hebt zitten? Maken anderen er opmerkingen over? Als je op beide vragen nee kunt zeggen dan is er geen enkele reden om het te doen. Want ja, het is een pijnlijke behandeling. En de huid van je benen zal daarna nog een tijdje rood blijven. Ook loop je eerder risico op het verbranden van je benen, dus je moet ze goed invetten - als je op zonnevakantie gaat.

Ja het foet wel pijn als ik zou zeggen dat het niet pijn doet dan lieg ik. Maar een voordeel van je benen laten harsen is dat jij niet hoeft te trekken aan het doekje, dus dan lijkt het alsof je minder pijn hebt. Als je steeds je benen gaat harsen dan worden je stompeltjes ook steeds dunner en je haren zijn ook niet meer zo zwart. Heel veel plezier van je gladde mooie benen voor je het weet ben je klaar.

Gewoon doen, het maakt niet uit of je 14 of 47 bent, zeer doet het toch wel

Het kan rustig, en zo voor je vakantie zou ik het zeker doen, ben je 4 weken haar vrij! Lekker handig op vakantie. Als je goed oplet en veel vraagt over hoe het werkt en wat ze doet tijdens je behandeling, kun je het na je vakantie ook best zelf doen, scheelt enorm in de kosten! Toegevoegd na 2 minuten: En ja, pijn doet het hoor! Ontspannen is de beste optie, adem diep in en als jij uitblaast kunnen ze trekken, dit werkt wel.

Voor zover ik weet, de eerste keren doet dit erg pijn. je doet het dan ook beter zelf. Maar beter wel onder toezicht van iemand die het wel vaker doet. en daarnaast betekent het als het er mee begint zul je het vaer moeten doen om gladde benen te behouden.

Je benen harsen doet inderdaad erg pijn, maar ook moet je het herhalen per maand/wanneer het weer aangroeit en dat blijft altijd pijn doen. Epileren is ook heel handig, de eerste keer doet pijn maar als je het 1 keer per week herhaalt (ligt eigenlijk aan de haargroei) doet het geen pijn meer en voel je er niks meer van. Een epilator van Braun is het beste en doet minder pijn dan een goedkoop merkje!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100