Hoe kom ik van mijn "babyface" af?

Ik ben een jongen en Ik heb nogal dikke wangen en ik zou er graag wat volwassener uit willen zien. Heeft er iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet je leeftijd niet maar dit komt allemaal vanzelf in de puberteit... geef het wat tijd en ruimte en alles komt goed.

Kleed je leuk, doe leuk je haren, meeste meisjes vallen op jonges met n babyface!

Laat je snor staan

Geen idee of je jezelf al moet scheren... maar misschien kun je dat voor een aantal dagen achterwege laten...

Laat je haar wat groeien en laat t dan op zo'n manier knippen dat je gezicht wat minder rond lijkt. Draag tshirt met een v-hals in plaats van een ronde hals. En probeer ook geen rolkragen te dragen als het wat kouder wordt, maar draag vesten. Er zouden ook oefeningen zijn die de spieren in je gezicht trainen, maar hier zou ik niet te veel van verwachten. En voor de rest, moet je geduld hebben, je gezicht zal waarschijnlijk nog wel wat "hoekiger" worden naarmate je ouder wordt. En anders kan je binnen enkele jaren je baard op een bepaalde manier scheren dat je gezicht niet meer rond lijkt.

Laat je haar op de grens van de bakkenbaarden langer als je geknipt word, misschien heb je al wel wat bakkebaard van je baardgroei? Dat oogt volwassener.

Ik heb precies hetzelfde als jou, (behalve dat ik dan een meisje ben). Ik denk dat iets langer haar misschien ervoor zorgt dat het iets minder opvalt. Verder, ik weet hoe het is. En het trekt vanzelf een beetje weg. Probeer er niet teveel over in te zitten!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100