Waar kan je bikini's kopen?

Ik wil geen bikini van de hunkemoller of de livera, en ik wil hem ook niet kopen op internet. Dus weet iemand nog een leuke winkel waar ze goede bikini's verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lingerie winkels, kledingwinkels en sportwinkels hebben vaak bikini's. - bonnie b ( ik weetniet of deze in jou winkelcentrum zit) - hema - v&d - esprit - sting - aktiesport, dakasport, bakkersport - bijenkorf - h&m - ulla popkin - m&s mode Ik las dat je geen online winkel wilt aandoen maar ik wilde je deze niet onthouden.. online heb ik een hele fijne webshop gevonden www.farfallina.nl. Ze hebben hier werkeliijk alle maten en kleuren. Zalando www.zalando.nl heeft ook bikini's. Niet goed? Gewoon retour zenden geen gedoe! Succes!

Bij V&D en de Hema

Bij V&D, Perry Sport, of een andere sportwinkel.

Bij sportwinkels hebben ze vaak hele leuke! daar moet je maar eens gaan kijken. sport2000 ofzo, ligt er maar net aan wat bij jou in de buurt zit natuurlijk!

Bij de H&M, kijk maar eens op deze site: www.teskuh.nl/blog/2010/07/.../leuke-bikinis/ Toegevoegd na 2 minuten: het zijn reviews met foto's van leuke bikini's die je gewoon bij H&M in de winkel kunt kopen (weliswaar van 2010, maar om je een idee te geven).

C&A heeft ook leuke en betaalbare bikini's

bijna bij alle kledingwinkels ik vind bonprix.nl (site) supergoed. kijk anders is gewoon bij v&d of c&a

Of via internet: wehkamp, otto. Maar ook H&M en andere kledingwinkels hebben websites. Dezelfde kleding kun je ook in de winkel krijgen, dus je kunt thuis al op de sites uitzoeken wat je leuk lijkt en dan gericht naar die winkels gaan en het uitzoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100