Mijn haar is bruin, maar wil naar blond. Hoe doe ik dat?

Mijn haar is bruin ( geverfd) maar wil blond. Hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik wilde het een tijd geleden ook laten doen maar dat liep uit op een milde ruzie tussen de kapster en mij,hihi. maar ben blij dat ik het niet deed. het is enorm slecht voor je haar, het lijkt net touw. bij een ander meisje braken sommige haartjes gewoon af. mijn oplossing, en ook die van de kapster trouwens; highlights, heel veel highlights. dan is het in een klap al een heel stuk ligter en kan je iedere keer er wat bij laten zetten als je het nog wat blonder wilt. en dan is je haar op gegeven moment helemaal blond. het leuke met highlights is dat je wat nuance in je haar hebt, wat diepte door de kleine kleurverschillen. het highlights zetten zou ik niet zelf gaan doen trouwens. vaak krijg je dan net iets te dikke strepen en is het niet natuurlijk meer. hoop dat je er wat aan hebt. ;)

Vooral NIET zelf doen. Waarschijnlijk wordt je dan oranje / geel. Laat het bij de kapper doen. Het nuance verschil is te groot of je moet het juiste blondeer middel hebben (12%)

Ontkleuren,vraag aan de kapper welk percentage blondeer je moet hebben. Er zijn 3 standaard percentages: 3% 6% 9% Vraag aan de kapper of verven eventueel een mogelijkheid is,dat is minder schadelijk voor je haar.

Ik zal dit overlaten en een echte kapper, met zelf proberen zal je niet de enige zijn waarbij het totaal kan mislukken,en dan ben je nog veel verder van huis

met mega ellende ervaring zou ik echt naar de kapper gaan... Ik heb het een aantal keer blond willen hebben van donkerbruin geverft... OF het pakte niet... OF het deed heel weinig OF er zaten vlekken in. Ik heb lang dik haar dus heb 3 pakjes per keer nodig... Als de eerste keer mislukt moet je al gauw iets anders er overheen doen. Echt bespaar je de kosten en ga naar de kapper

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100