wat kan ik doen tegen onzuiverheden op mijn gezicht? ik heb een gevoelige huid dus kan niet overal tegen.

ik heb al zuiveringsgel gebruikt alleen dat helpt niet goed. wel krijg ik daar dan een zachte huid van maar meer ook niet. Wat kan ik gaan gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een bodylotion kopen, voor alle huid tiepe

Ik zou dus met deze vraag even langs de huisarts gaan of direct een afspraak maken bij een dermatoloog. Dit tweede heb ik ook gedaan. Ik heb een recept meegekregen met 2 zalfjes en mijn huid is echt veel en veel beterder geworden. Je kan altijd advies inwinnen bij een dermatoloog.

Ik ga elke avond voor ik naar bed ga 1. Kook ik water 2. Gooi in het gekookte water in een schaal 3. Heb ik mn makeup eraf en mn haar vast en hang 5/10 minuten boven die schaal MET handdoek boven mn hoofd dat de damp niet kan ontsnappen 4. Na die tijd spoel ik mn gezicht met koud water et voila! Hiermee 'stoom' je je hoofd en gaan je porieen open, met het koude water sluit je je porien Hierdoor is mijn huid stuklen beter geworden Verder je makeup voor het slapen erafhalen En foundation helpt ook niet bepaald om je huid egaler te maken Ik heb ook een zalfje van de dokter gekregen, het heet (schrijf ik zo in een reactie want weet t niet uit mn hoofd) en dat zalfje hielp ook heel goed Probeer dit en kijk over een maand hoe je huid is! Good luck ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100