waar vind ik zo'n hip bruin leren jasje waar iedereen mee loopt? ~check de link in de beschrijving.

ik zie altijd heel veel meisjes met zo'n superleuk hip bruin (nep) leren jasje. (ik zou graag nep leer willen. echt is me te duur.) die zijn al een tijdje in en ik wil al een lange tijd zo eentje. maar het probleem is, waar koop ik die? het klinkt heel raar maar ik kan ze nergens vinden. niet op internet, niet in de winkels. ik heb alles afgezocht. ze hebben wel jasjes die ongeveer in de buurt komen, maar die hebben dan zo'n ronde kraag en dat wil ik niet. soms dan vind ik er eentje, maar dan.. 100 euro! belachelijk. niet meer als 60 euro graag. op zalando had ik eentje besteld, maar, te groot! en xs krijgen ze niet meer want de hele jas is weg uit de collectie. heb ik weer. please, help me? zo moet hij eruit zien, niet persee die kleur, maar wel het model zo: http://www.vergelijk.nl/jas_blazer/only/oslo_leren_jas_bruin_15056456/

Toegevoegd na 40 minuten:
roermond heeft werkelijk niks..

Toegevoegd na 17 uur:
mn moeder wil niet naar maastricht met mij omdat ze de weg niet kent en ze niet weet waar ze moet parkeren. en mn vader haat shoppen.
pff. ):

Weet jij het antwoord?

/2500

veromoda hangt er vol mee..

Ik zag er een paar in de coolcat hangen .

Bij de Berschka!

Voor kids bij h&m misschien hangen ze er ook bij volwassen

Ik denk dat als je een keertje goed maastricht in gaat je er zat vindt! Vero Moda, Only, h&m ongetwijfeld, Bershka, en de Lady Sting heeft ze vast ook wel! de laatste keer dat ik in Maastricht was heb ik volgens mij de meeste van die winkels wel gespot :)

Ik heb ze bij de C&A zien hangen.

H&M heeft ze ook!

Bij de h&m , daar heb ik mijn jasje vandaan. ook heb ik ze bij de america today en bershka zien hangen

Bij H&M hebben ze heel veel soorten en ik heb de mijne bij de Sting gekocht.

Vraag aan een vriendin van je of iemand die je kent of ze zo een jasje mee willen brengen van Pimkie of Apple of ... moet toch kunnen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100