Zijn er goedkope zo natuurlijk mogelijke middelen om je lange haar te behoeden voor afbreken en evt sneller groeien te stimuleren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een schaar. Is natuurlijk (ijzer), zal je lichaam niet verder beïnvloeden en hersteld het haar vanuit je innerlijke lichaam vanzelf. Daarnaast heeft een gezonde mentale en lichamelijke aandacht ook positieve eigenschappen. Dus niet veel stress en gezond eten... Toegevoegd na 1 uur: Door je reactie is er natuurlijk ook nog een heel ander punt. Je zegt dat het ook weer broodnodig is om naar de kapper te gaan. En daarmee zal je ook zelf weer 'positieve' aandacht geven aan je haar. In de kern van je vraag heb je momenteel een 'negatieve' aandacht. Dus volgens "the secret" komt alles precies zo uit hoe je aandacht ligt. Net zoals bij planten, doen ze het beter als je voor ze zingt:-) Ook je haar/lichaam werkt op dezelfde wijze.

Ja die zijn er. Gewoon heel gezond eten. Zorgen dat je genoeg fruit en genoeg groente eet elke dag. Voldoende beweging. En voldoende slaap. Eten uit de schijf van vijf en dan liefst biologisch, maar dat is niet goedkoop. Dat is niet alleen voor je haar trouwens, maar voor alles. je nagels,je huid en eigenlijk voor werkelijk alles. En je haar zachtzinnig verzorgen. Daar is al een vraag over hier. Over schubben en dergelijke dingen.

Probeer eens wonderolie meid, werkt heel goed. je kan een masker doen; dat heet ''hot oil masker''. dan maak je een handdoek warm met warm (heet!) water, je wrijft je haar in met wonder olie. (kan ook mengen met olijfolie) en je laat dit een 20 tal minuten zitten. ook kan je als bescherming een beetje olie in de punten doen, en als je een droge hoofdhuid hebt een beetje op je hoofd. kijk met het laatste wel uit, want je haar word natuurlijk heel snel vet.

hieronder een site met leuke en natuurlijke haarverzorgingstips.

Bronnen:
http://artikelen.foobie.nl/vrije-tijd/thui...

Een heel simpel maar doeltreffend middel: koop of maak een satijnen kussenhoes voor je hoofdkussen. Je haar kan dan los 's nachts (elastiekjes beschadigen je haar) zonder dat het in de war raakt en je het moet ontklitten in de ochtend. Werkt perfect, je haar zal je dankbaar zijn :-)

Vitamine E is voor je haar en nagels echt een must! Er zijn pillen en capsules te koop, alleen weet ik niet of dit natuurlijk is.

Na het wassen je haar naspoelen met een beker verdunde azijn. Als er restjes zeep oid zijn achtergebleven, dan neutraliseert het azijn dit. Ook geeft het een prachtige glans aan je haar en als je haar glanst komt dat doordat je haarschubben gesloten zijn en het haar dus glad is en glad haar beschadigd minder gauw, alleen de dode gespleten punten is maar 1 manier voor: minstens 3 centimeter afknippen. Nee geen zorgen, zodra je haar droog is is de geur van de azijn verdwenen

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100