wenkbrauwen harsen of epuleren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Epileren! Dan haal je geen verkeerde haartjes weg.. Succes!

Ik zou ze epileren als ik jou was. Dat kan je veel preciezer doen en heeft een mooier resultaat.

Epileren. Je weet zeker dat je niet de verkeerde haartjes weg haalt. En je kunt het haartje voor haartje doen. Dus je weet ook WAT je doet.

Epileren, dan haal je alleen de haartjes weg die je wil, en geen uitslag van de hars

Ik zou zeker epileren, maar voor tussen je wenkbrauwen is misschien harsen beter, want daar zitten vaak allemaal kleine donshaartjes enzo. Succes!

Harsen werkt beter en langer

Voordeel van harsen is dat als je veel donshaartjes hebt staan je het met een pincet nooit zo goed en mooi weg kunt krijgen. Een nadeel kan zijn dat je het beter kan laten doen, dit is veiliger omdat je anders met 1 oog dicht met hars aan de slag moet. Een voordeel van epileren is dat je heel precies kan werken. In principe blijven de haartjes net zo lang weg want je verwijderd ze met wortel en al. De haren met een zwart bolletje aan het uiteinde blijven het langst weg, dit is de haarwortel. Het haarzakje blijft wel zitten zodat er weer een nieuwe haar terug komt maar dit duurt langer dan dat de wortel blijft zitten.

Harsen. Een handige manier is met een koude harsstrip geschikt voor je gezicht die je vooraf in de juiste vorm knipt. Alle donshaartjes weg en direct een mooie vorm.

Bronnen:
Eigen ervaring

Je kan het beste harsen tussen je wenkbrouwen (dus boven je neus) daar kan je namelijk niet veel schade aanrichten, en epileren aan de onderkant van je wenkbrauwen maar alsjeblieft niet te veel!! dunne wenkbrauwen staat zo onnatuurlijk! Je kan het het beste de 1e keer door de schoonheidsspecialiste laten doen en het dan zelf bijhouden ! SUCCES !

Mijn schoonheidsspecialiste harst mijn wenkbrauwen tegenwoordig. Ik ben daar meer tevreden over dan over het epileren dat ze vroeger deed omdat ook de donshaartjes allemaal weg zijn. Uit je vraag is niet duidelijk op te maken of je het zelf wilt doen of wilt laten doen, maar als je het door een deskundige wilt laten doen, zou ik je adviseren: harsen.

Ik ga altijd naar een "turkse"kapper. Deze epileert je wenkbrauwen met draad. Perfect je wenkbrauwen blijven veel langer mooi en je gaat niet de deur uit met rooie vlekken bij je ogen. Kosten 5 euro

Zoiezo epileren, harsen doet VER-SCHRIK-KEL-LIJK pijn en epileren gaat makkelijk en snel. Je kan ook niet het verkeerde haartje eruit halen zegmaar. ;)

Wegscheren en laten tatooëren

epileren, is het mooiste

Met harsen zou het zo kunnen zijn dat je meer eraf haalt dan je eigenlijk wilt dus ik zou het echt gaan epileren dan. En als je tips nodig hebt dan kan je naar de schoonheidssalon gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100