hoe kan ik het best te werk gaan met deze handschoenen? (zie uitleg)

ik heb zelf van die zwarte kleien handschoenen zonder vingertoppen (zie bijlage) , zelf eraf geknipt en dat blijft prima zitten, nou wil ik graag een figuur/vorm op de bovenkant , (zeg maar de rug) van mijn hand uitknippen, ik ben alleen bang dat het dan uitscheurt, of dat er allemaal draadjes losgaan, iemand heeft geadviseerd om er eerst nagellak overheen doen. Ik weet niet of dat werkt, en voordat ik iets ga proberen hoop ik op suggesties :)

alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan niet. Dan gaat het inderdaad rafelen. Nagelak zal ook niet werken, dit gaat breken. Je zult het breisel moeten openwerken, dit kun je doen met zwarte wol en een maasnaald. Misschien weet je moeder of oma nog wel hoe deze techniek werkt. Ik kan het je niet zo één twee drie uitleggen, dat moet je echt zien.

Dat kun je beter niet doen, het is gebreid (denk ik) en dan gaat het rafelen en ze vallen dan uit elkaar.

Volgens mij ben jij best wel handig. Probeer eens die figuur (ik weet niet hoe ingewikkeld het is) na te borduren op je handschoen, op het internet vind je ongetwijfeld voorbeelden hoe je het moet doen, of vraag anders je moeder (of tante of buurvrouw) om je hierbij te helpen. Hoe dan ook, succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100