Wat moet je aandoen in een vliegtuig?

Wat is het handigst als je gaat vliegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kleren. Verder niets speciaals hoor.

Een tshirt en lange broek. Daaroverheen een lekkere warme en comfortable trui. Als het te warm wordt, dan trek je de trui uit. Verder schoenen die makkelijk uitkunnen, zodat je het niet de hele vlucht hoeft aan te hebben. Sokken draag je standaard, maar misschien kun je voor de zekerheid een extra paar meenemen. Toegevoegd na 11 minuten: Van de vliegmaatschappij krijg je een (dunne) deken en een kussen als je vlucht wat langer duurt en er dus ook een beetje geslapen wordt.

Het handigst is om de kleding aan te hebben die je graag aanhebt als je het vliegtuig uitstapt. Ga je van een koud land naar een warm land, dan trek je voor het begin wel een trui aan, maar die kan je dan uitdoen en daaronder heb je luchtige kleding voor het laatste deel van de reis. Of andersom natuurlijk, als je van warm naar koud gaat: je doet alvast een lange broek aan in plaats van een korte, en je zorgt dat je een sweater bij je hebt die je aan kunt trekken. Doe iets aan dat gemakkelijk zit, want lang in een vliegtuig zitten is geen pretje.

iets wat lekker zit. zorg ook voor een sjawl en event. klein kussentje. vertrek je bij warm weer, houdt dan een vest en lange broek bij de hand voor kille momenten in de lucht. goede vlucht!

Let op metaal in schoenen en broek. Anders gaan de poortjes piepen.. en dat is best vervelend vind ik.. ook niet teveel sieraden aandoen.. want mensen beginnen zich te irriteren als je alles weer om ga doen.. en te lang duurt..

Als je een lange vlucht gaat maken, zou ik iets makkelijks aan trekken, waar je eventueel ook even in kan slapen. Ik zou ook dingen over elkaar aantrekken (bijvoorbeeld t-shirt met een vestje erover) soms is het warmer en soms is het kouder in het vliegtuig, dan kan je nog wat aan of uittrekken. Hou er ook rekening mee waar je naar toe gaat. Als het daar heel erg warm is, is het handig als je wat zomerse kleren bij je hebt, voor het geval je je snel wil omkleden.

Je kan het best een survival pakket samenstellen als je gaat vliegen ;) En nu even zonder grappen, je kan het best rekening houden met de kleding keuze naar de temeratuur op de bestemming. Stel je vliegt naar Finland en hier is het -5 Graden Celcius, dan zou ik kiezen voor gemakkelijke kleding die in ieder geval warm is. Reis je in de zomer vannuit Nederland naar het nog warmere Turkije dan zou ik me lekker zomers kleden (eventueel rekening houdend met de kou in de avond).

Kleding waar je (ook) prettig in ZIT. Je brengt de vlucht grotendeels zittend door. Een zeer strakke spijkerbroek is dus geen goed idee. Neem zekerheidshalve een vest mee, voor als je het wat frisjes krijgt. Het eventuele dekentje dat je kunt krijgen is wellicht niet voldoende.

Trek kleding aan die je de ruimte geeft om in te bewegen & niet knelt. Dus geen skin-tight spijkerbroek, maar liever een lekkere ruime. Zorg voo rwat laagjes, zodat je een shirt of trui uit kan doen. Je kan in het vliegtuig je schoenen uitdoen; Als je dat wilt, hou een extra paar sokken bij de hand voor het geval je bij de vloerairco zit. In het kort: Kleding die niet te strak zit, en waar je je lekker bij voelt.

Kleding die lekker zit. Dus lekker een wijde spijkerbroek, een paar sneakers en een lekker dik en comfortabel vest.

Als je KLM vliegt een blauw mantelpakje en hoge hakken. Als je Martinair vliegt een rood mantelpakje en hoge hakken!

Trek in ieder geval een warme trui aan omdat in het vliegtuig behoorlijk fris .alleen als je een koukleum bent . En trek ruime schoenen aan omdat in het vliegtuig jou voeten een beetje opzwellen .

Als aanvulling op al het bovenstaande. De temperatuur in het vliegtuig is vaak wat lager dan je verwacht. Daarom dus de extra laagjes. Belangrijk is dat kleding niet knelt. EN dat je vaak beweegt en goed drinkt (bij voorkeur geen alcohol). Trombose door vliegen kan optreden, overigens is de kans klein. Vooral op lange vluchten met weinig beenruimte. Zorg dus voor kleding die benen niet afknelt (geen strakke spijkerbroek bijvoorbeeld) en stap geregeld even op. Hieronder twee links over trombose en vliegen.

Bronnen:
http://www.trombosestichting.nl/pdf/2010_M...
http://www.trombosestichting.nl/pdf/Nieuws...

kleren die lekker zitten en niet knellen, maar niet al te luchtig want meestal is het koud in een vliegtuig. Doe dus wat laagjes aan dan kan je altijd nog wat uit of aan doen, naar gelang de temperatuur.

gewone kleding ga je slapen doe je een trui of een vest aan.het dekentje is net een tafelkleed.lange vluchten schoenen uit en sloffen aan.

Je lievelings huispak! Hmm, heerlijk ;)

Je weet nooit van tevoren of het warm is of koud in het vliegtuig. Ik heb wel eens gevlogen dat het steenkoud was en ook wel eens dat ik zat te puffen zo warm. Dus ik zou laagjes aantrekken. Bijvoorbeel een bloes met korte mouwen en daarover een vestje met lange mouwen liefst van wol wat niet prikt. daarnaast doe ik medische kousen aan als ik een hele lange vlucht maak van bijvoorbeel meer dan 6 uur. Anders zijn mn benen en voeten helemaal gezwollen en met die kousen niet. Maar dan wel de echte medische kousen en niet die van de anwb van 20 euro, want die doen niks De kans op trombose is dan ook aanzienlijk verkleint

Ik draag in het vliegtuig altijd dezelfde outfit, een lange lekker zittende jogging broek, een comfortabel t'shirt en een lekker warm vest dat je altijd kan uitdoen. Verder draag ik lekkere warme sokken en gympjes. Goodluck

een t-shirt en een warme vest maar je shirt moet lange mouwen hebben en gewoon een jeans broek

Als je naar een warm land gaat doe je beter iets lichtst aan. En naar een koud land iets warms. Voor de rest moet je er gemakkelijk in kunnen bewegen .

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100