Wat te doen bij lelijk geschoren kapsel?

Gisteren ben ik naar de kapper geweest ik zei tegen hem dat hij een figuurtje moest inscheren maar hij begreep het niet helemaal en heeft een heel lelijk figuurtje ingeschoren. Morgen heb ik een belangrijke afspraak , wat kan ik er aan doen zodat het figuurtje in mijn haar er niet teveel uitziet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het figuurtje er ook af laten halen

Kaal scheren, je zegt dat de afspraak belangrijk is dus ik denk dat het iets zakelijks is, je kan dus ook geen pet opdoen.

Helemaal kaal?

je kunt beter naar een andere kapper gaan. misschien snapt die het wel. en anders kun je ook nog het figuurtje er af laten halen en als het weer kan opnieuw. Toegevoegd na 1 minuut: of een pet, musts ding opdoen, maar dan moet je dat wel elke dag opdoen.

Ik zou niet gelijk alles ervan af laten halen, maar gemillimeterd. Maar wel dat het figuurtje niet duidelijk is. Succes!

ik zou zeggen helemaal kaal of als dat mogelijk is een ander figuurtje uit het figuurtje scheren.

nou dan zet je een pet op... dan valt morgen het figuurtje niet zo op.. of anders alles eraf maar, en volgende keer naar een persoon gaan die t wel snapt... want als die "kapper" het niet snapt... !!!!!

Een hoed of pet op doen. Dan merkt er niemand wat.

Of een pruik?

ga met het lelijk geschoren figuurtje naar je afspraak als hij een opmerking geeft over je haar dan zeg je dat je kapper niet echt begreep wat je bedoelde toen hij je haar knipte.

Kaalscheren !! :D Dan laten groeien, en tot slot : Nieuw kapsel nemen. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100