Hoe krijg je blijvende volume in je haar bij heel dun en stijl haar?

Toegevoegd na 8 uur:
Behalve permanent.. Sorry.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb sinds kort de volume shampoo van head and shoulders, deze werkt echt perfect. (ja, is ook tegen roos). Enals ie haar droogis kun je door naar voren te buigen en je haar tr laten hangen en dan haarlak bij de haaraanzet spuiten, even ondersteboven blijven hangen. Daar krijg Ik altijd veel volume van.

Een beetje schuimgel erin doen als het nat is en dan met een diffuser opföhnen. Dan krijg je meer volume. Misschien zelfs wel slag in je haar. Dan eventueel wat haarlak eroverheen en je coupe is klaar. Je kapper kan het misschien een keertje voordoen. Succes.

Ik gebruik van Andrelon de créme uit het pompflesje voor beschadigd haar. Ik heb ook dun en steil haar maar kan ook geen permanent hebben. Dat spul werkt bij mij goed. Je hebt ze ook voor perfecte krul en nog wat andere.

Ten eerste geen conditioner gebruiken, en als je het gaat gebruiken gewoon aan de punten en goed spoelen. Gebruik shampoo die zorgt voor volume in je haar, bijvoorbeeld L’oréal Paris Volume Non-stop. Of Andrélon gewichtsloze volume crème Maak een staart midden op je hoofd en ga slapen volgende ochtend uitdoen als het droog. altijd ondersteboven fohnen. Nog ja kunt ge steunpermanent doen en je haren in laagjes laten knippen ook met highlights kun je je haren voller laten lijken. succes ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100