Hoe word je sneller bruin?

Graag tips, dankje!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zonnen, en dan insmeren. Je kan ook zwemmen, dan word je ook sneller bruin. Pas hierbij wel op dat je jezelf niet verbrandt!

Heel veel tomaten, wortels en mango, groene groenten eten. Hier zit namelijk veel caroteen in en deze zorgt voor een bruinere kleur als je gaat zonnen.

Je kan beginnen met een zonnebank kuur maar doe het in het begin kalmpjes aan. Als je roodharig bent heb je weinig pigment en zal je moeilijk of niet bruin worden dan kan je eventueel nog opteren om een zelfbruinende creme te gebruiken. Een dagje aan zee en je telkens goed insmeren met een beschermende factor.

Iedere dag insmeren met zelfbruinende bodymilk . Zo bouw je gelijkmatig een bruin kleurtje op je velletje. Kruidvat heeft de beste en goedkoopste bodymilk.

Onder de zonnebank gaan liggen!

Insmeren met uierzalf werkt heel goed!

*Je huid scrubben voordat je gaat zonnen. (dode huidcellen verwijderen dus) Dit zorgt er ook voor dat je egaler bruin wordt. Maar let op, je verbrand dan ook sneller. *Rustig opbouwen. Verbranding, ook hele lichte, werkt contraproductief. *Voordat je op vakantie gaat geregeld naar de zonnebank. *Als je lang op vakantie gaat naar een zonnig land heb je, als je zorgt dat je niet verbrand, na een week ofzo een moment dat je gaat vervellen. Daaronder zit een nieuwe, donkerdere huid. Als je dan gaat zonnen wordt je pas ECHT bruin. Toegevoegd na 1 minuut: Let op: als je aan je huid merkt dat je te lang in de zon hebt gezeten is het al te laat.

Op een zonnige dag naar de sauna gaan flink zweten in de sauna dana scrubben met zeezout en de zon in pas op voor verbranding spreek uit ervaring

Van Mylene bestaat er een creme die je 3 weken moet opsmeren dan wordt je sneller bruin en verbrand je niet zo snel. Pre-starter heet het en kost ongeveer 13 euro. Het werkt echt!! Moet je wel ergens een Mylene-party zien te regelen. En gewoon lekker bij nac op de tribune zitten.. Groetjes van een mede-nac-supporter

Carrot oil werkt waanzinnig goed maar heeft alleen niet zo'n hoge beschermingsfactor

Dat is bij iedereen anders. Iedereen heeft een andere huid. Mijn huid is al getint uit nature en als ik dan maar 5 minuten in de zon zit word ik al erg bruin. Maar het goede is dat ik niet verbrand, en meestal is het dat Nederlanders wel verbranden, dit is niet racistisch bedoeld hoor :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100