Wat kan ik aan rode wangen doen?

Ik heb onderaan mijn wangen (vlak bij mijn kin) hele rode wangen. Ik vind het niet erg leuk om te zien, het lijkt net alsof mijn hoofd hierdoor dikker is. Wat kan ik hieraan doen zodat het minder opvalt behalve make-up? Het zijn denk ik appelwangen. Hoe komt het dat ze zo rood zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je hiervoor best eens een dermatoloog raadleegt

ga naar de huisarts! die weet vast wel wat te doen!

De oplossing is groene klei. Weg met roodheid,Dermalogica lanceert een nieuw product: Sheer tint redness relief spf 15. Een groene moisturizer. Er bestaan nog andere producten op basis van groene klei. Bij Di verkopen ze ook producten op basis van groene klei "Plante System"Rosakalm Kalmeert waardoor roodheid vermindert.

Bronnen:
http://www.bodycentrum.be/node/65
http://www.goeievraag.nl/vraag/foundation-...

Waarschijnlijk heb je een droge huid, dus een dunne huid. Een dunne huid schijnt als het ware door. Roodheid is veel beter zichtbaar dan bij een dikke huid. Wat je kunt doen is de huid ten eerste heel goed beschermen, dit doe je door een goede dagcreme te gebruiken en te beschermen tegen de zon. Daarnaast moet je oppassen met plotselinge warmte, dus niet te heet water gebruiken. En het is belangrijk de huid nooit te verdunnen en irriteren met bijv een scrub. Gebuik liever wekelijks een lekker hydraterend maskertje. Dit bouwt de weerstand van je huid op. Kies voor kalmerende producten voor de droge of gevoelige huid. Een goede kalmerende nachtcreme is ook belangrijk.

Misschien heb je van jezelf rode wangen, wat niks ernstigs is. Om het niet meer te zien kun je en groene concealer opdoen, want dat haalt heel het rode weg. Daaroverheen met een stiplingbrush(kwast) jou foundtionkleur doen. Je ziet er niks meer van! Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100