Ik heb een lelijke groef in mijn nagel. Kan ik die ergens mee opvullen?

Mijn ene duimnagel heeft in de lengterichting een diepe deuk met allemaal dwarsscheurtjes. Als ik mijn nagels lak, en daarna de lak er weer af haal, blijft er allemaal nagellak achter in die 'kloof'. Het ziet er, ook zonder nagellak, onverzorgd uit. Bestaat er een of ander nagelkleurig vulmiddeltje waarmee ik mijn nagel kan 'plamuren' zonder dat ik meteen aan de kunstnagels moet? Want kunstnagels lagen plaatsen gaat me te ver.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Joh, daar zijn speciale "ridgefillers" voor, gewoon bij Etos of Kruidvat te koop. Ik weet niet hoe diep die groef is, maar ik heb hetzelfde euvel, en het werkt echt goed. Ik kan wel een paar merken op gaan noemen, maar volgens mij hebben de huismerken het ook. Toegevoegd na 3 minuten: Even een aanvulling: het is gewoon een basislak die oneffenheidjes(heden) opvult.

Acryl waarmee ze ook nepnagels zetten.

Gel, waarmee ze gelnagels opzetten! Dit is beter voor je nagel dan wat dan ook, en is gemakkelijk in vorm te vijlen! Succes

Je kan inderdaad, zoals hier al gezegd, een acryl laag op je eigen nagels laten zetten, zonder de tips. De laag die dus normaal over de tip heen gaat, die halverwege op je eigen nagel geplakt wordt, wordt nu rechtstreeks aangebracht. Ziet er altijd tot in de puntjes verzorgt uit! Hier vind je wat info erover. http://www.infotalia.com/nld/in_balans/verzorging/handen_en_voeten/handvoet_detail.asp?id=1366 Als je dit eventueel niks vind, kun je er ook nog voor kiezen, je nagel (de bovenkant, niet de tip) te vijlen. Je hebt speciale nagelvijlen, om de bovenkant van je nagel glad te maken en te polijsten. Zoals bijvoorbeeld hier: http://www.choosebeauty.nl/index.php?option=com_jreviews&task=listcategory§ion=50&cat=102&dir=12&Itemid=17

Daar is ook nagellak voor, het heet nail ridge filler geloof ik en deze vult de kloofjes in je nagels op en daarna kun je gewoon eroverheen lakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100