Wat kun je als vrouw boven de 50 echt niet meer dragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Laat zien wie je bent. Laat zien wat je bent. Laat zien welke kleren je zelf mooi vind. Laat zien wat jouw smaak is. Laat zien dat jij bepaalt wat je mooi vindt. Laat zien dat je lef hebt. Laat zien dat jij niet achter de kudde aanholt. Maar doe het wel met smaak.

korte shirtjes, te strakke spijkerbroeken, sportschoenen buiten de sportschool

Dat ligt er maar net aan hoe die vrouw van 50 eruit ziet. Ze hoeft van mij echt niet in een mantelpakje of beige bandplooibroek rond te lopen. Aantrekken wat je prettig vindt en waar je je goed bij voelt, is mijn motto. En dat geldt ook als je 80 bent!

Ha, die Nickellya; Een rompertje.

alles, wat bij een vrouw onder de 50/40/30 ook écht niet staat ;-))) - er lopen op het moment kleren en schoenen rond die hot en héél onflatteus zijn voor iedere vrouw.... Als je iets mooi vind, of het zit lekker, trek het aan en have fun - of je nou 15 bent of 65 !!! Maar kijk, hoe dan ook, even van top tot teen in de spiegel, ook van achteren, voor je de deur uitgaat - dat vind ik een beter kriterium dan een getal (leeftijd is tenslotte niets anders dan dat - een getal....)

Het ligt aan je figuur, wat je wel of niet "kunt"dragen. Een dame van boven de 50 kan er best nog appetijtelijk uitzien. ;) Maar ga je niet kleden alsof je nog 20 bent.

minirokje!

Een rok met pantykousjes

Liefst niet niets dragen ;))

De meeste kunnen geen baby meer drage, al zijn er natuurlijk uitzonderingen.

Een legging! (Geldt m.i. eigenlijk ook voor veel jongere vrouwen...) Toegevoegd na 55 minuten: Een legging kan een vrouw heel mooi staan, maar helaas weten velen niet dat ze 'm op een gegeven moment beter in de kast kunnen laten hangen en zegt hun omgeving niets om niet te kwetsen.

ik ben zelf boven de vijftigen begin last te krijgen van de zwaartekracht en al dat losflubberende vel is niet zo prettig om naar te kijken dus te blote of te strakke kleding draag ik niet meer

lang grijs haar los dragen...

Ik denk, blijft tenslotte een eigen keus en inzicht. Sommingen van 20-30 kunnen ook niet veel dingen aan. Heeft niets met leeftijd te maken, maar met hoe je je voelt, in je vel zit etc.. Is meer iets van, het moet bij elkaar passen, je houding, je stijl, welk beeld je af wilt geven eigenlijk, of je nu 20 ben of 50.

Je kan veel dragen als je maar niet probeert er als een tiener uit te zien; echt walgelijk.

Leef je leven zoals jij dat wil, trek aan wat je lekker vind zitten (bloementjesjurken) zijn allang niet meer voor oma,s

een joggingbroeka ls je niet jogt in het openbaar ,maar ja dat geld eigenlijk voor iedereen.

Wat je wel en niet kunt dragen heeft mijns inziens niets met leeftijd te maken, maar met je figuur en je flair. Ken uzelf dus. Het enige wat ik persoonlijk echt niet mooi vindt, is een oudere vrouw met heel lang blond haar. Ik vind dat peroonlijk niet passen. Maar....uiteindelijk moet iedereen voor zichzelf weten wat ie doet met z'n uiterlijk hoor!

Ik denk dat wat er echt niet meer kan worden gedragen boven de 50 geld voor heel de samenleving! Iedereen moet zich kleden zoals hij of zij zich lekker in voelt. Dat verschilt per smaak zoals het ook per smaak verschilt wat jij liever een ander aan ziet hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100