Is het waar dat als je als je ongeveer 13 bent en je gebruikt foundation dat je dan eerder rimpels en een oudere huid krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is niet waar. In foundation zitten tegenwoordig UV-filters en verzorgende stoffen. Als je elke dag goed je make-up eraf haalt, met een milk en lotion is er niks aan de hand. Ook is het verstandig om onder de foundation een dagcreme te gebruiken. Echter vraag ik me af waarom een jonge meid met een jonge huid al foundation wil gebruiken, maar dat terzijde.

Als je het elke dag met dikke lagen doet, ja zeker! over het algemeen is make-up sowieso schadelijk voor je huid. gebruik gewoon niet te veel, en niet elke dag. foundation is zeker af te raden.

Foundation is altijd slecht voor de huid want je smeert er je poriën mee dicht. Niet doen dus als je nog lang gaaf en rimpelloos wilt blijven, ook als je straks over de veertig bent.

Ongeveer 13...dan heb je een prachtige, jeugdige, frisse huid. Waar ouderen jaloers op zijn! Je bent mooi zoals je bent! Schoonhouden van je gezicht is belangrijk. Gewoon al van buiten. Maar daar hoef je met 13 nog niet aan te beginnen hoor. Als je iets ouder bent wel. Tenzij je nu allerlei spul op je toet smeert wat er nog niet op hoeft te zijn. Dan moet je het wel goed schoonmaken 's avonds met een milde lotion. Rimpels heb je vooral door erfelijke aanleg en door overdadig onbeschermd zon genieten.

Jaa sws stop maar op. Wat heb je aan fondation op je 13e :s daar krijg je verstopte porien van :s en je word Er alleen maar nepper op

Ja, hoe langer en hoe meer je het doet, des te slechter ga je eruit zien. Het is niet goed voor je. Het verstopt ook je poriën met troep en dan krijg je puistje.. Het beste is je huid goed te reinigen elke avond met reinigingsmelk en een verfrissende lotion en dan nachtcrème op te doen. en overdag dagcrème. Verder moet je er niks op smeren. Dat is niet goed en je wordt er alleen maar lelijker van!!

Nee dat is niet waar tenzij je hele drofe koopt dat is niet goed voor je huid

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100