waar kun je je eigen shirt ontwerpen en waar je eigen shirt? wel maatje S

Toegevoegd na 21 seconden:
die 2de shirt moet pet zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste styler Ik neem aan dat doelt op het bedrukken van een t-shirt en pet? Bij een gemiddelde copyshop kunnen ze dat wel. Maar doe dan wel even navraag over de kwaliteit en of het echt geperst is! Dan gaat het namelijk wat langer mee, strijken kunnen we immers zelf ook. Maar iets dergelijks via internet is vaak beter hier een site waar je ook caps kan bedrukken. http://www.digitransfer.info/t-shirt-bedrukken groet, Jean-Paul

je hebt ook websites maar je kan ook gewoon speciale blaadjes kopen daar moet je je opdruk op printen en dan strijken wel binnenstebuiten in de wasmachine doen!

Bij Zazzle kan dat. Je kan daar kiezen uit verschillende kledingstukken (tshirt, girlie, trui, pet, tas, schoenen, etc.) en dan kiezen uit verschillende maten, kleuren en materialen, en dan met behulp van je eigen foto's of tekeningen die je uploadt een mooie print erop maken. Zij produceren het dan voor je en sturen het op. Je kan zelfs kiezen voor kleding met geborduurde opdruk. Cafe Press is iets vergelijkbaars.

Bronnen:
http://www.cafepress.co.uk
http://www.zazzle.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100