Mijn oksel scheren

Ik heb een best atletisch lichaam en omdat ik dus redelijk gevormde bovenrug spieren heb en ook borst spieren is het lastig om me oksel te scheren want als ik mijn arm optil in welke richting dan ook, is me oksel kommetje om maar zo te zeggen en ik kom er dus niet goed bij met me scheermes.
Heeft iemand een tip voor me
( en ja ik ben een jonge )

Weet jij het antwoord?

/2500

scheer je oksel met een zg. neusharen scheerapparaat. Eerst het lange haar wegknippen en dan verder afscheren met n apparaatje waar je ook je neus-en oorharen mee weg scheert.

Neem gewoon wat zeep of douchecreme of desnoods echte scheerschuim. Neem een klein model handscheermesje. Ga voor de spiegel staan, zodat je kan ziet wat je doet en scheer.

Spiegeltje in de douche hangen ;-) je zegt dat het niet uit maakt hoe je je arm optilt...maar als je je elleboog zover mogelijk optilt en zo dicht mogelijk langs je hoofd houden, dan heb je zo min mogelijk een kommetje (als het goed is). Helemaal geen kommetje gaat anatomisch niet lukken ben ik bang ;-) Je scheermesje een beetje diagonaal bewegen, zodat het mesje niet dwars op je kommetje staat zeg maar....moet lukken, succes! En dat je een jongen bent, is allen maar stoer ;0

als je je linkeroksel scheert kan je ook proberen om je linkerarm zo ver mogelijk naar je oksel te buigen en dan met je duim de huid van je oksel zo strak mogelijk te trekken, dan is de huis redelijk recht en gaat het veel makkelijker. hetzelfde geldt voor rechts natuurlijk

Arm omhoog en tegen de douchemuur aanduwen, echt een beetje kracht zetten. Het 'kommetje' verdwijnt dan en als je een goed scherp mes gebruikt kun je je oksels hèèl glad scheren. Doe 't zelf al jaren zo.

Je kunt ook ontharingscrème gebruiken, dan hoef je er niet met het mes bij.

Harsen is de beste oplossing, hoef je er een tijdje ook niet meer naar om te kijken.

Laat je oksel door iemand anders scheren. Ook leuk en gezellig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100