tips voor nagels origineel te versieren ?

ik zoek tips voor mijn nagels ze zijn zo saai daarom wil ik er wat mee doen , tips ????

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze mevrouw is er wereld bekend mee; langste nagels te wereld. Wel origineel natuurlijk. Ook niet wat voor jou?

Er zijn talloze doosje met versierselen voor je nagels te koop. Bij Blokker,de Hema,het Kruidvat en andere drogisterijen,op de markt,op braderiën enzovoort Wees zelf creatief met verschillende kleuren nagellak,plak er glitters op of nepdiamantjes. Wil je iets heel aparts,laat iemand dan kleine gaatjes boren in de nagels (moet je wel lange nagels hebben)en doe daar ringetjes aan...

Misschien leuk als je verliefd bent.. Print enorm verkleinde kiekjes van je geliefde uit. Plak ze op je nagels en strijk daar blanke, of doorzichtige lak overheen. Mooi? Hangt van zijn/ haar schoonheid af en hoe lang je het laat zitten. En..mooi of niet, orgineel is het wel!

Lak je nagels met verticale strepen in contrasterende kleuren. Als je heel gek wil b.v. paars en roze. Doe eerst de lichte kleur en ga er als tweed of derde keer overheen met paarse strepen.

Met wat contrasterende kleuren nagellak en een tandenstokertje kan je heel wat leuke dingen doen.

je kan ook hele leuke voorbeelden op internet vinden voor je nagels te versieren, verder kan je bij kruitvat enzo van die pakjes halen met leuke versieringen voor je nagels en kost ook amper wat

zoek eens op www.youtube.nl en tik dan in julieg713 zij heeft hele leuke ontwerpen die niet heel moeilijk zijn. succes ermee p.s ik ben nu zelf regenboognagels van haar aan het maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100