Hoe kan ik als man zijnde mijn lang haar beter verzorgen?

Ik ben al een tijdje mijn haar aan het laten groeien, maar het is erg droog, en heeft behoorlijke doden punten. Ik wil het niet al te vaak laten bijknippen, dus hoe kan ik er voor zorgen dat het beter verzorgd wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer een cremespoeling! Waar mijn haar heel zacht van word ik de shampoo van de albert heijn gewoon het huis merk, zijde zacht heet ie volgens mij. En van palmolive In een oranje fles voor hanteerbaar en doorkambaar haar

Hetzelfde als een vrouw, gebruik Creméspoeling. Dode punten kan je overigens best regelmatig laten knippen, dat is gezonder voor je haargroei.

dode punten laten knippen is juist erg belangrijk. ze kunnen verder splijten zodat gezond haar ook afknapt en 'dood' word. haar zonder dode punten ziet er gezonder en dikker uit (dus ook verzorgd) het zal dan een heel stuk minder droog lijken. bij de link verzorginsmiddelen voor mannen. het beste is een shampoo en cremespoeling uit dezelfde lijn. 1 x in de week een haarmasker (soort dikke cremespoeling die je langer in moet laten trekken) en haar is minder droog en knoopt niet zo snel bij de link zie je (haar)verzoringsproducten voor mannen en een beschrijving erbij. de meesten verkopen ze gewoon in de winkels of drogisterijen dus je hoeft niet meteen te gaan bestellen :)) succes!!

Bronnen:
http://www.choosebeauty.nl/index.php?optio...

Koop een shampoo voor droog haar en een bijpassende cremespoeling. Een simpel merk van Kruidvat is al goed genoeg. Dode punten worden niet meer levend. Haar is per definitie dood. Maar die gespleten punten zijn erg lelijk en moeten er dus uit. Een gezond, want mooi haar komt van binnenuit.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100