Kan je zonder cos.operaties vanje striae afkomen

Hier bedoel ik zwangerschap striae op je buik mee

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

BIO OIL.....werkt prima! Bij mij vervaagde de striae na ongeveer 3 weken, en het wordt alleen maar minder. Of ze helemaal verdwijnen weet ik niet, maar het is een prima middel, wordt ook door Oprah Winfrey aangeprezen. Misschien de moeite waard eens te proberen. Je moet wel geduld hebben! Succes ermee

Nee, helaas. Er is geen enkele effectieve behandeling en striae verdwijnen nooit. Gelukkig worden in de loop van de tijd (jaren) striae minder zichtbaar omdat ze langzaam de opvallende rode of rood-bruine kleur verliezen. Maar het is beter om ze te voorkómen, door tijdens de zwangerschap regelmatig je buik met olie in te masseren. Dat kan je zelf doen, maar je kan het ook door je partner laten doen. Is ook goed voor het contact met je komende baby! Maar ja, als je ze al hebt is daar niets meer tegen te doen. Het heeft geen zin om dure smeersels te kopen of behandelingen te ondergaan want ze halen niets uit.

Bronnen:
http://www.huidinfo.nl/striae.html

Wat bij mij wel hielp was eigenlijk dat ik voor dat ik zwanger raakte express paar kilootjes bij kwam ik heb nü echt geeneen striea en nergens!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100