op welke leeftijd 'moet' je met anti rimpelcreme beginnen?

Op welke leeftij is het beste? Werkt het preventief of is het juist zonde als je te vroeg begint? Dat je huid er na een poos niet meer op reageert.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nooit ! Zoals hierboven aangegeven, hoe minder je rommelt met je huid, hoe beter het is. Dan behoudt hij zijn eigen "kracht".

Beginnen als je 18 jaar bent met een crème, liefst op natuurzuivere basis, bijvoorbeeld van Weleda (zie link). Neem áltijd je hals en decolleté mee bij de dagelijkse ´smeerbeurt´. Ervaring (de mijne!) leert dat je hiermee je huid lange tijd rimpelloos kunt houden. En ga niet met je gezicht pal in de zon zitten. Neem liever een goede zelfbruiner, dat werkt uitstekend.

Anti rimpelcrème is een sprookje want rimpels komen toch wel. Wel kun je je huid soepel en in goede conditie houden waardoor het er niet droog en rimpelig uit ziet. Een goede dag en nachtcrème (geen nivea) en reiniging zorgt dat de huid er fris uit blijft zien. Een leeftijd staat er niet bij waneer je moet beginnen maar na de 50 en afhankelijk van of je veel buiten en in de zon bent, is een goede tijd om onderhoud aan de huis extra aandacht te geven. De echte schoonheid komt van binnen uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100