Ik heb een goudkleurige satijnen jurk gekocht. Wat voor schoenen?

Kunnen er zwarte laarzen onder of moeten er perse pumps bij? En wat voor panty? zwart of huidskleur?
Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zilveren laarsjes dan en je voor mij een levende kerstboom.

ik zou dan wel gaan voor een mooie strakke zwarte laars met een zwarte panty. heb je een foto???

De aandacht moet op de jurk liggen dus geen laarzen. Een rustige zwarte pump. Glanzende huidskleurpanty lijkt mij het mooist. Zeker geen zwart.

Bij een goedkler draag ik altijd mooie zwarte schoenen en heel belangrijk zwarte accessoires zoals een sjaaltje van dunne stof, een avondtasje, kralen, oorbellen enz. Daarbij glanzende kousen in een gewone kleur eventueel met een goudraadje erdoor. Toegevoegd na 44 seconden: goedkler= goudkleur!

je zou ook een goedkleurige sandaaltje of peeptoe kunnen overwegen. Als je zwart gaan nemen moeten er ook zwate accesoires bij. Ik zou zeker geen laarzen bij een satijnen jurk dragen. Laarzen zouden evt lomp over kunnen komen terwijl een satijnen jurkje juist luchtig en zwierig is. Succes

Als het geen sportief model japon is, zou ik er geen laarzen onder aandoen. Hooguit een elagant smal enkellaarsje en dan eerder in een bronskleur dan zwart. Een zwarte panty is ook te 'hard' ga dan eerder voor grafiet of antraciet. Het moet een geheel zijn en bij een geklede goudkleurige japon moet de aandacht niet meteen naar plompe zwarte laarzen en zwarte benen gaan,dat is zonde van het plaatje. Maar het mooist is toch altijd nog een elegante schoen onder een elegante japon.

Een hele dunne zwarte panty en open zwarte pumps. Zoiets?

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

Leuk! ik zou er zwarte schoenen bij aan doen. en een zwarte panty.

Een huidkleurige panty met leuke moderne laarsjes moet kunnen, als je extreem gaat, wat subtieler,zwart schoentje...

De vriendin van mijn zoon heeft ook een goudkleurig jurkje gekocht. Ze draagt en een zwarte riem (onder de boezem) bij met een roos en een zwarte legging met zwarte platte schoentjes. Heel stylish.....

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100